Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Μαζί στην κινηματογραφική πρεμιέρα της “Φαντασίας” [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η avant πρεμιέρα της ταινίας “Φαντασία” στον κινηματογράφο γνωστού εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η ταινία φέρνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s.

Η νέα ταινία του Αλέξη Καρδαρά με πρωταγωνιστές Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και τραγούδια του Μίνου Μάτσα υπόσχεται να μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια, αγάπες και λουλούδια… με αυτές τις πέντε λέξεις μπορεί κανείς να περιγράψει την ατμόσφαιρα της εποχής και της ταινίας.

Στο επίκεντρο της πλοκής, το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορα της και το λαϊκό-ποπ αστέρι της εποχής, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούριων κομματιών συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής. Μιας εποχής που αποτέλεσε σημείο καμπής της ελληνικής λαϊκής μουσικής κουλτούρας, αλλά και ενός ολόκληρου lifestyle.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Οι δυο τους είναι λάτρεις του σινεμά και συνεπώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρεμιέρα και να μην στηρίξουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εντόπισε το ζευγάρι κατά την είσοδό του στον κινηματογράφο.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι μαζί με την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Ρένα Μόρφη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More