Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στον Λυκαβηττό!

Είναι πια γεγονός! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων, συγγενών και συναδέλφων. Στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Το TLIFE στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλιας – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έλαμπε μέσα στο Zeus & Dione νυφικό της, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα, με το κομψό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει απόλυτα.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγα λεπτά πριν τις 18:00, ενώ η νύφη δεν άργησε πολύ να βρεθεί κοντά του. Μάλιστα, κατά την άφιξή της έπαιξαν παραδοσιακά ελληνικά όργανα, όπως λαούτο και βιολί, ενώ ακούστηκε κι ένα ορχηστρικό τραγούδι, γνωστό από την ταινία «Τζένη Τζένη».

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 150 σε αριθμό, ενώ μετά το μυστήριο δεν πραγματοποιήθηκε κάποια γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπήρχαν cocktails και finger food για τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί τους νεόνυμφους, να τους ευχηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η τελετή σε γενικότερο πλαίσιο ήταν λιτή και παραδοσιακή, ενώ ο στολισμός αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού και γιασεμί. Η ανθοδέσμη της νύφης κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο, μ’ ελληνικά παραδοσιακά φυτά, όπως λεμονανθούς, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

Το μυστήριο πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γαβριήλ, ενώ η μπομπονιέρα που έλαβαν οι καλεσμένοι ήταν φυλαχτά με κουδουνάκια από τη μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά. Όλο πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει το ζευγάρι, το οποίο πλέον ξεκινάει και επίσημα τη νέα του κοινή ζωή.

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More