Χριστιάννα Σκούρα: Η πρώην παίκτρια του GNTM μας συστήνει τον γοητευτικό σύντροφό της! (pic)

Την Χριστάννα Σκούρα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η εμφάνισή της στις πρώτες οντισιόν του reality μόδας στην Κρήτη, άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό και κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι» τότε, αλλά και στη συνέχεια να μπει στο σπίτι του GNTM. Μελαχρινή, με φυσική ομορφιά και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε λίγο πριν φτάσει την τελική πεντάδα.

H Χριστάννα, μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και ειδικά στο Instagram, όπου βλέπει τον αριθμό των follower της να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Και παρόλο που η ίδια είναι αρκετά ενεργή, δημοσιεύοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τη δουλειά και την προσωπική της ζωή, είχε καταφέρει μέχρι πρότινος να κρατήσει καλά κρυμμένο το ότι είναι τρελά ερωτευμένη.

Πρόσφατα, απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε μέσω του “Question Sticker”, το οποίο έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο Instagram, η μελαχρινή καλλονή παρουσίασε για πρώτη φορά το πρόσωπο του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον στιχουργό μεγάλων επιτυχιών, Χάρη Γαλανό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και απόλυτα ταιριαστοί στον φακό.

Read More

And More