Χριστίνα Μπόμπα: Η καραντίνα συνεχίζεται! Τι απολαμβάνει να κάνει στο σπίτι;

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της έχει αναθεωρήσει και προσπαθεί να περνά όσο πιο δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο μπορεί στο σπίτι της. Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα, που μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη πέρασαν κορονοϊό, βγήκαν δυνατοί και απολαμβάνουν ακόμη και εν μέσω καραντίνας την κάθε στιγμή.

Όπως αποκάλυψε και ο Σάκης Τανιμανίδης σε επικοινωνία του με την εκπομπή Live News στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την επόμενη μέρα και να είναι το μήνυμα θετικό. Ήμασταν ασυμπτωματικοί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού περάσαμε μία εβδομάδα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα είχε διαγνωστεί θετική, εγώ μία μέρα μετά εμφάνισα τα ίδια συμπτώματα και πιο έντονα, οπότε οι ειδικοί μας είπαν ότι “και εσύ το έχεις”. Περάσαμε μία εβδομάδα όπου είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα.

Μετά άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα και να νιώθουμε καλύτερα, μετά νιώθαμε τελείως καλά και αφού πέρασε μία εβδομάδα μας είπαν οι γιατροί ότι μπορούμε να ξαναβγούμε έξω. Κάναμε το τεστ, βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί και τώρα είμαστε μια χαρά». (δες εδώ τη συνέντευξή του)

Έτσι, αφού όλα τελείωσαν με την  περιπέτεια της υγείας τους, και οι δυο προσπαθούν να περνούν μαζί χρόνο στο σπίτι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το πρόγραμμα, μάλιστα, για την όμορφη Χριστίνα Μπόμπα περιλαμβάνει γυμναστική, chat με τους φίλους της στα social media, διάβασμα, σειρές και φυσικά… μαγείρεμα.

Και επειδή και στην καραντίνα είναι σημαντικό να μην αφεθούμε και να έχουμε ένα πρόγραμμα, η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζει να ετοιμάζει υγιεινά φαγητά για εκείνη και τον καλό της και φυσικά να φροντίζει και για την σωματική ευεξία της, με λίγη γυμναστική την ημέρα.

Και η καραντίνα συνεχίζεται!

Read More

And More