Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 4 κιλά σε 2 εβδομάδες και απαλλάξου από το περιττό λίπος

Έτσι όπως τα έχω υπολογίσει τα πράγματα, σε δύο εβδομάδες περίπου θα βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου! Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να ακολουθήσουμε μια γρήγορη δίαιτα για να έχουμε ξεφορτωθεί μέχρι τότε τέσσερα κιλά και το περιττό λίπος από το σώμα μας. Βασικά αυτή η σκέψη προήλθε από το γεγονός ότι κάποιες θα θελήσουν να βάλουν τα “καλά” τους και να δείχνουν σούπερ με αδύνατη σιλουέτα, άλλες θα φορέσουν το μαγιό τους για μια βουτιά στην πισίνα ή στη θάλασσα και άλλες απλά θέλουν να προετοιμαστούν για να απολαύσουν χωρίς τύψεις το φαγητό στα ταβερνάκια και τα γευστικά κοκτέιλς, που όπως και να το κάνουμε συνοδεύονται με αρκετές θερμίδες και μπορούν να μας επιβαρύνουν με κάποια κιλάκια παραπάνω.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, μας προτείνει λοιπόν μια γρήγορη δίαιτα που σε συνδυασμό με γυμναστική (πάντα), θα μας βοηθήσει να χάσουμε 4 κιλά σε δύο εβδομάδες. Θέλει υπομονή και επιμονή, αλλά θα πετύχουμε το στόχο μας και θα βγούμε στην παραλία με άψογη σιλουέτα!

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 

Extra tips από τον ειδικό:

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως .
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από τη σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων σου.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More