Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η γυμναστική και διατροφή που ακολουθεί πιστά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Από την μέρα που πρωτογνωρίσαμε την Κέιτ Μίντλετον, μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να διατηρήσει μια καλλίγραμμη φιγούρα, ακόμα και μετά από τρεις γέννες. Αυτό οφείλεται στην αφοσίωση που δείχνει στην γυμναστική και στην υγιεινή διατροφή.

Αν και η ίδια σπάνια δίνει συνεντεύξεις, είναι πολλές εκείνες οι πηγές που έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνει και έχει αυτό το κορμί.

Γυμναστική

Ακόμα και κατά την διάρκεια των μηνών που ήταν έγκυος με κάθε ένα από τα τρία παιδιά της, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, δεν παρέλειπε να γυμνάζεται. Η ίδια αγαπά να κάνει ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής, αλλά και να σηκώνει βάρη. Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς κάποιον προσωπικό γυμναστή. Η Κέιτ προσπαθεί να βρίσκει χρόνο να τρέχει κάθε μέρα, πολλές φορές ακόμα και με τα παιδιά της στο καρότσι τους, παρά τις πολλές της βασιλικές υποχρεώσεις.

Αν και αλλάζει συχνά τις ασκήσεις που κάνει, η αγαπημένη της παραμένει η σανίδα, είτε κανονική, είτε πλάγια. Απολαμβάνει επίσης να κάνει κωπηλατικές και ποδηλατικές ασκήσεις. Όταν βέβαια, θέλει να χαλαρώσει προτιμά να κάνει γιόγκα, κάτι που την βοηθά να αποβάλει το στρες αλλά και να ενδυναμώσει τον κορμό και τους μυς της.

Διατροφή

Σε συνδυασμό με την έντονη γυμναστική, η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, κάνει και μια πολύ υγιεινή διατροφή, η οποία αποτελείται κυρίως από τροφές γεμάτες πρωτεΐνη. Έχει γίνει γνωστό πως έχει καταφύγει αρκετές φορές στην δίαιτα Dukan, ειδικά μετά τις γέννες της, για να μπορέσει να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δίαιτα Dukan, σχεδόν αποκλείει τους υδατάνθρακες, για χάρη των άπαχων πρωτεϊνών, των λαχανικών και των υγιεινών λιπών και ελαίων.

Ενώ η δίαιτα Dukan, είναι μια αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους, αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι οι υδατάνθρακες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε ισορροπημένης διατροφής – γι ‘αυτό φρόντισε να κάνεις έρευνα ή αναζήτησε τη βοήθεια ενός επαγγελματία υγείας πριν τη δοκιμάσεις.

Όταν δεν κάνει την συγκεκριμένη διατροφή, η νεραή μητέρα, προτιμά να καταναλώνει πληθώρα φρούτων και λαχανικών, τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξιδωτικών.

Η Κέιτ φέρεται να αποφεύγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και πίνει smoothies, το πρωί και το απόγευμα, τα οποία περιέχουν σπιρουλίνα, λάχανο, αγριάδα (σκόνη πράσινου τσαγιού), σπανάκι, μαρούλι, κοράνιο και βατόμουρα . Eπίσης απολαμβάνει να πίνει μούρα αναμεμειγμένα με γάλα αμυγδάλου ως απογευματινό σνακ.

Της αρέσουν όμως και τα πιάτα με ωμές τροφές, όπως είναι οι σαλάτες με καρπούζι, οι σούπες gazpacho, τα μούρα goji, η σαλάτα tabbouleh και το ceviche θαλασσινών, για τα οφέλη που έχουν στην επιδερμίδα.Έχει ήδη την τέλεια φιγούρα αλλά το κίνητρό της είναι να αποκτήσει ακτινοβόλο δέρμα.

Εκτός από τα υγιεινά πρωινά λέγεται, ότι προτιμά να μαγειρεύει πλούσια γεύματα για δείπνο που να μπορεί να μοιραστεί με την οικογένειά της. Οι συνταγές της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, κάρυ και σούπες. Τα βράδια απολαμβάνει να μαγειρεύει ψητό κοτόπουλο, το αγαπημένο φαγητό του Ουίλιαμ.

Read More

And More