Επιστροφή στα 70s prints! Δες πως τα φοράς με απόλυτο style

Στις τάσεις της μόδας σπάνια περνά μια σεζόν δίχως αναφορές στη δεκαετία του ’70. Πλατφόρμες καμπάνες και maxi φορέματα επανέρχονται κάθε καλοκαίρι στην ντουλάπα μας.Για φέτος είδαμε τα εντυπωσιακά 70s prints. Μεγάλα ή μικροσκοπικά μοιάζουν ψυχεδελικά και έχουν τις πιο έντονες αποχρώσεις που μας θυμήζουν παλιές ταινίες.

Θα τα δούμε πάνω σε φoρέματα και πουκάμισα και θα μας κάνουν να αισθανθούμε για λίγο hippies ενώ δεν λείπουν από τα αξεσουάρ δίνοντας την σωστή αίσθηση για το φετινό seventies comeback. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτής της τάσης είναι ότι μπορείτε να βρείτε τα ωραιότερα vintage κομμάτια, ή ίσως και να έχετε ήδη στην ντουλάπα σας από προηγούμενες δεκαετίες ή από την μαμά σας!

Κάθε καλοκαίρι η μόδα προσπαθεί να αναβιώσει έστω κανά-δυο από τα trends της δεκαετίας του ’70. Φέτος τα ιδαίτερα prints της εποχής εκείνης φαίνεται να έχουν κερδίσει την πρώτη θέση με τις influencers αλλά και τα fashion girls να τα φοράεν ήδη. Αν είσαι λάτρης εκείνης της δεκαετίας, καταλαβαίνεις αμέσως γιατί σου μιλάω: Πελώρια λουλούδια, έντονα χρώματα λαχούρια και μία vintage αίσθηση που θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπας.

Παντελόνια, καπέλα, μαντήλια, μαγιό, φορέματα σε όλα τα μήκη θα τα δεις παντού και αν αποφάσισες να τα φορέσεις και εσύ τότε δες το αφιέρωμα που σου έχω ετοιμάσει ώστε να έχεις την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πιο δυναμικό comeback του φετινού καλοκαιριού!

@vikyandthekid

Tα λαχούρια είναι από τα χαρακτηριστικά print της δεκαετίας του 70, ένα αέρινο φόρεμα με λαχούρια γίνεται πασπαρτού για τις διακοπές σου αφού φοριέται από την παραλία μέχρι το dinner.

@monikh

Tα prints που θυμίζουν ταπετσαρία είναι απόλυτη τάση για φέτος, διάλεξε αποχρώσεις που σε κολακεύουν και συμπλήρωσε το σύνολο με vintage κοσμήματα.

@naaomiross

Τα floral σχέδια σε έντονα χρώματα χαρακτηρίζουν τα seventies, φορέματα και top με τέτοια pritns είναι η καλύτερη επένδυση για αυτή την σεζόν.

@blancamiro

Cute floral σχέδια σε σαλοπέτες που θα σε ξανακάνουν παιδί, φόρεσε τις με μαρινιέρα και flat εσπαντρίγιες και γύρνα τον χρόνο πίσω.

@clarerose

Pastel prints που συνδυάζονται μεταξύ τους αρκεί να είναι κοντά οι αποχρώσεις. Μαγιό και παντελόνα για την παραλία σε look που κάνει την διαφορά.

@_jeanettemadsen_

Τα μικροσκοπικά floral σχέδια σε παντελόνια συνδυασμένα με bold πουκάμισα και loafers είναι so seventies look! Tόλμησε το για εμφανίσεις στην πόλη που δεν περνάνε απαρατήρητες.

@_jeanettemadsen_

Στα καπέλα τα seventies pritns δίνουν την πιο cute αίσθηση και βεβαίως ταιριάζουν απόλυτα με τα περισσότερα μαγιό σου.

@lucywilliams02

Κάνε συνδυασμούς που θα ξεχωρίσουν, παντελόνι  με seventies pritns και φουλάρι με μικρά floral που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μία vintage τσάντα ολοκληρώνει άψογα του σύνολο σου.

@lucywilliams02

Ψάξε στις vintage αγορές και ανακάλυψε θησαυρούς, ένα seventies πουκάμισο μπορεί να γίνει stylish summer dress που θα το συνδυάσεις με metallic πέδιλα σε ένα υπέροχο look.

@monikh

Oι καφέ αποχρώσεις είναι must και σίγουρα με την πρώτη ματιά σε πάνε πίσω στα seventies. Φορέματα ή πουκάμισα με αυτά τα pritns είναι κομμάτια που φοράς για πάντα.

 

 

@vikyandthekid

Ένα ολόσωμο shorts με λαχούρια και ζώνη στην μέση αποτελεί κομμάτι για τις διακοπές σου και όχι μόνο! Συνδύασε το με ψάθινο καπέλο και σανδάλια για απολυτή άνεση.

@monikh

Έντονα χρώματα σε με βάση το κίτρινο που σίγουρα θα σε κάνει να …γυρίσεις πίσω στα seventies!Tα φορέματα που έχουν αυτές τις αποχρώσεις θα γίνουν τα αγαπημένα σου για αυτό το καλοκαίρι.

Read More

And More