Ο απόλυτος οδηγός αγοράς: Τα 50 ωραιότερα παπούτσια της σεζόν για να συνδυάσεις με τα νέα σου look

Η μετάβαση από τη μια σεζόν στην άλλη, φέρνει πάντα και κάποιες αλλαγές! Στη γυναικεία φύση αυτές οι αλλαγές αφορούν κυρίως την ντουλάπα και το στιλ. Αποχωριζόμαστε δηλαδή τα ρούχα και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού και έχουμε ετοιμαστεί ψυχολογικά για να αποκτήσουμε όλα όσα προτείνουν οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018/19.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε μοιραστεί μαζί σου μερικούς οδηγούς αγοράς με ρούχα και αξεσουάρ που επηρεάστηκαν από έξι δυνατά trends (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ). Τώρα περνάμε στην επόμενη φάση που είναι τα παπούτσια. Ναι, ξέρω ότι τους έχεις αδυναμία για αυτό σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, σου προτείνουμε τα πιο hot shoes που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και τα online shops.

Flat, medium heel, ψηλοτάκουνα, γόβες, μπότες, μποτάκια, πέδιλα και πολλά ακόμα έχουν πλαισιώσει το σημερινό θέμα και υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε γυναικείο γούστο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πατήσεις ΚΛΙΚ ΕΔΩ, να διαλέξεις το ιδανικό για σένα και να το εντάξεις στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

 

 

Read More

And More