Η Meghan Markle παντρεύτηκε: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό που επέλεξε

Η Meghan Markle ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έζησε έναν απόλυτα… βασιλικό γάμο, αυτόν που θα ονειρευόταν κάθε γυναίκα. Η ίδια επιτέλους παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Πρίγκιπα Harry, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο του παραμυθένιου τους έρωτα. Η Meghan φυσικά, κατέφθασε χαμογελαστή και χαρούμενη στην εκκλησία, τραβώντας όλα τα βλέμματα, τις κάμερες, τις φωτογραφικές μηχανές πάνω της, με το τέλειο look, αλλά και το ultra stylish νυφικό που επέλεξε να έχει αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Φυσικά, το fashion team του Tlife έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζεις για το bridal look της. Κάνε scroll down και δες…

H Meghan φόρεσε ένα princess style gown σχεδιασμένο από την Clare Waight Keller, designer του γαλλικού οίκου Givenchy. To χαρακτηριστικό του νυφικού ήταν το semi off shoulder cut που άφηνε σχεδόν ακάλυπτους τους ώμους και η τονισμένη μέση που αναδείκνυε τη σιλουέτα της πρώην ηθοποιού.

Στο bridal look προστέθηκε ένα πολύ μακρύ πέπλο από μεταξωτό τούλι και φίνα δαντέλα στο τελείωμα.

Φυσικά, από το σύνολο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ultra – lux κοσμήματα, όπως η το αστραφτερό headpiece από πολύτιμες πέτρες που ανήκει στη βασιλική οικογένεια, και τα διαμαντένια σκουλαρίκια.

Παρόλο που αναερόμαστε σε έναν royal wedding, η Meghan επέλεξε να έχει minimal chic look και natural μακιγιάζ, αποφεύγοντας τις υπερβολές

Read More

And More