MUJOSH: Τα γυαλιά ηλίου που έχουν ξετρελάνει τους celebrities

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ξεκάθαρα το καλοκαίρι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Εκτός από την πρακτική χρήση τους, αφού μας προστατεύουν από τις ακτίνες του ηλίου, έχουν αυτή τη μαγική ικανότητα να ολοκληρώνουν το κάθε σύνολο με μια μόνο κίνηση. Οι celebrities το γνωρίζουν καλά αυτό και ήδη έχουν βρει το brand με τα γυαλιά ηλίου που τους έχει ξετρελάνει. Το όνομά τους είναι MUJOSH κι έχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις!

Πρόκειται για το brand από το Hong Kong με τα πιο stylish γυαλιά ηλίου που φέρνει στην Ελλάδα ο Γιάννης Χαρίτος και τα 3yewear Optical Care, και συνδυάζει άψογα τις νέες τάσεις, την ξεχωριστή αισθητική και τα μοναδικά σχέδια. Είναι κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες και υπόσχονται να αποθεώσουν τις εμφανίσεις σου, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο twist!

Το brand MUJOSH έχει να προτείνει κάτι ξεχωριστό για την κάθε μια! Έντονα, απαλά και ουδέτερα χρώματα που “στολίζουν” τους φακούς, μεταλλικούς και κοκάλινους σκελετούς, oversized και πιο μικρά μεγέθη για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο και στο στιλ σου.

Τα γυαλιά ηλίου MUJOSH ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς στο πάρτι γενεθλίων του Tlife για τα οχτώ του χρόνια. Το corner με τα εντυπωσιακά σχέδια έκλεψε τις εντυπώσεις και οι καλεσμένοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη μοναδική τους αισθητική!

Οι λαμπερές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz δοκίμασαν τα σχέδια που “κέντρισαν” το στιλιστικό τους ενδιαφέρον και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό φορώντας τα αγαπημένα τους sunglasses.

Τα γυαλιά ηλίου MUJOSH έχουν κατακλύσει την αγορά και το στιλ των fashion icons και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις! Βρες το ζευγάρι που τράβηξε την προσοχή σου και απόλαυσε το καλοκαίρι με… τα πιο ενημερωμένα γυαλιά ηλίου!