Ότι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε μας την ερώτηση σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας! Έχω πλισέ μαύρη φούστα θέλω να τη βάλω σε μνημόσυνο, θέλω κάτι σκουρόχρωμο από πάνω τι μπορώ να συνδυάσω;τι μου προτείνεται ώστε να μην με παχαίνει γιατί έχω και κάποια κιλά παραπάνω.

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείνω να βάλεις από πάνω μία απλή λεπτή μαύρη μπλούζα με λίγο μανίκι για να δείχνει και πιο ωραίο το χέρι ενω αν θες μπρείς να προσθέσει μία λεπτή ζώνη για καλύτερο shape και τονισμένη μέση.

Ερώτηση 2

Γεια σας, θα ήθελα βοήθεια για επιλογή τσάντας για το συγκεκριμένο φόρεμα που θα βάλω σε γάμο, έχω διαλέξει τα πέδιλα που σας στέλνω.

 

Απάντηση

Φίλη μας έχουμε μία ένσταση που καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου, το φόρεμα σου έχει ένα αρχαιοελληνικό ύφος και ωραίο καλοκαιρινό χρώμα, τα πέδιλα που θες να φορέσεις είναι μαύρα και λουστρίνι, δεν ταιριάζουν ούτε με το χρώμα ούτε με το ύφος του ρούχου σου. Συνδύασε το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα που θα βρεις παντού σε πολύ καλή τιμή και κράτησε μία color chain bag δίνοντας λίγο χρώμα στο σύνολο σου.

 

Ερώτηση 3

Γεια σας κορίτσια και συγχαρητήρια για τη στήλη σας!Τέλη Ιουνίου θα κάνω τη βάπτιση του γιου μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Γέννησα πρόσφατα οπότε δε θα έχω προλάβει να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είμαι 1.75, 89 κιλά με σωματότυπο μήλο.

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις κάποια φορέματα σε άνετη γραμμή και pastel απόχρωση, απέφυγε τα έντονα χρώματα απέφυγε τα prints. Ένα φόρεμα είναι πολύ καλή επιλογή και αν δοκιμάσεις μερικά θα καταλήξεις σε αυτό με το οποίο είσαι στιλάτη και νιώθεις και άνετα.Αν θες στείλε μας φωτο ( δεν θα δημοσιευτούν) με τις επιλογές σου να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 4
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Μαρία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ορκίζεται το αγόρι μου και δεν ξέρω τι περίπου να βάλω. Ένα τζινακι είναι καλή λύση; Επιπλέον ως προς τα παπούτσια μπορώ να βάλω μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με ένα jean.

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να βάλεις ένα ωραίο jean χωρίς σκισήματα ή ξεβάματα σε σκούρη μπλε απόχρωση με ένα ωραίο top και πέδιλα όχι όμως ψηλοτάκουνα με πιο medium heel τακούνι.

 

Ερώτηση 5

Γειά σας, θα ήθελα την βοήθεια σας, βαπτιζω την κόρη μου αρχες Ιουλίου και θα φορέσω ένα λευκό vintage broderie midi φόρεμα της μητερας μου, με τι ζευγαρι παπούτσια ταιριάζει καλύτερα; σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Απάντηση

Φίλη μας με ένα τέτοιο φόρεμα συνδύασε απλά λευκά πέδιλα που φέτος είναι και τάση και θα βρεις εύκολα παντού, ενώ δώσε ακόμη περισσότερο style με χρυσά διακριτικά κοσμήματα.

And More