Ρεπορταζ αγοράς: Σου βρήκαμε τα πιο στιλάτα ρούχα με τα μικρά floral που λατρεύουν οι Γαλλίδες!

Καλοκαίρι και floral πάνε μαζί. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, και ναι τα floral είναι ακόμη από τα αγαπημένα print του αυτής της εποχή αλλά έχει αλλάξει λίγο το ύφος τους.

Οι Γαλλίδες εδώ και πολλές σεζόν επιλεγούν αυτό το δημοφιλές print αλλά σε μικροσκοπικά floral σχέδια αποφεύγοντας τα μεγάλα και πολύ εντυπωσιακά.

Αν παρακολουθείς τα french it girls τότε ξέρεις ότι τα floral φορέματα οι φούστες και τα romantic top έχουν την τιμητική τους στις summer εμφανίσεις τους.

Καιρός να τα υιοθετήσεις και εσύ και μάλιστα μετά από ένα super ρεπορτάζ αγοράς που έκανα ήδη και σου έχω διαλέξει τα πιο stylish κομμάτια της αγοράς με ατυό το φίνο print.

Floral Φορέματα

Ρομαντικά και άνετα αλλά πάντα στιλάτα τα floral φορέματα μπορούν να γίνουν το κομμάτι πασπαρτού του καλοκαιριού. Φόρεσε τα το πρωί με flat πέδιλα ή mules και το βράδυ με πλατφόρμες για μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Επένδυσε σε ένα πιο μακρύ και βάλε στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι forever.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

 Floral Φούστες

Με αέρινα top τα πρωινά στην πόλη αυτές οι φούστες είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο όταν έχει ζέστη. Στις διακοπές σου θα τις φορέσεις με το μαγιό σου όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διάλεξε σε wrap σχέδιο ή με κουμπιά που είναι η μεγαλύτερη τάση για αυτό το καλοκαίρι.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Florla Top

Crop με τιράντες ή αέρινο το floral top είναι μία τέλεια λύση για όλα τα bottom καλοκαιρινά σου κομμάτια.Me jean shorts λευκό παντελόνι ή φούστες δεν υπάρχει κάτι που να μην πηγαίνει τέλεια με ένα floral top.Δοκίμασε τα και σε ένα total floral σύνολο αν είσαι τολμηρή.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Read More

And More