Τα αγαπημένα καλοκαιρινά αξεσουάρ της Jackie Kennedy

H Jackie Κennedy ή Jackie O, εξακολουθεί ακόμη να είναι έμπνευση για τον fashion κόσμο αφού το style της ήταν πάντα κομψό! Mε μοναδικές εμφανίσεις και σαν πρώτη κυρία αλλά και σαν σύζυγος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, δημιούργησε μία ιδιαίτερη αίσθηση για το καθημερινό αλλά και το πιο formal ντύσιμο, επιλέγοντας γνωστούς σχεδιαστές αλλά βάζοντας πάντα την προσωπική της πινελιά!

Το καλοκαίρι είχε κάποια αξεσουάρ που πάντα επέλεγε για τις εμφανίσεις της που μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις για ένα chic summer style:

1.Mαντήλι στο κεφάλι

Σπάνια φορούσε καπέλο και το αγαπημένο της head accessory ήταν τα μαντήλια. Όχι πολύ μεγάλα, πάντα μονόχρωμα, και δημιουργούσε ένα summer look που και σήμερα αν το επιλέξεις θα κάνεις την διαφορά.

2.Οversized γυαλιά ηλίου

Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο καλά, πάντα έπρεπε το μέγεθος να ξεπερνάει το κανονικό. Πολλές φορές τα φορούσε μαζί με τα μαντήλια και είχε έτσι μία signature εμφάνιση.

3.Χρυσά σανδάλια

Πολλές φορές την έχουν φωτογραφίσει χωρίς παπούτσια, της άρεσε ειδικά το καλοκαίρι να κυκλοφορεί ξυπόλυτη, αλλά αν έπρεπε να φορέσει ένα ζευγάρι τότε τα χρυσά σανδάλια ήταν η πρώτη της επιλογή. Διαχρονικά κομψά ακόμη και σήμερα!

Read More

And More