To νέο fashion video του Burberry θα σε βάλει από τώρα στο mood των Χριστουγέννων

Για κάποιους η Christmas season ξεκινάει την Black Friday, για κάποιους άλλους όταν ακούσουν το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο ραδιόφωνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλησιάζουμε πλέον σε mood γιορτών.

Ο οίκος Burberry είναι εδώ για να σε βάλει στον απόλυτο ρυθμό των Χριστουγέννων, ακόμη και αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία (σαν εμένα) που αρνείσαι πεισματικά να το συνειδητοποιήσεις.

Close your eyes and think of Christmas” είναι ο τίτλος από το νέο Christmas fashion video του brand που δημιούργησε ο Juno Calypso. Ήδη σου έχουμε γράψει για το λαμπερό cast της christmas campaign με τη Naomi Campbell και την μητέρα της, Kristin Scott Thomas, τον Matt Smith και την M.I.A. Όλο αυτό το super cast εμφανίζεται και στο video που μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το γιορτινό ύφος του οίκου για αυτές τις γιορτές!

Το τραγούδι που ακούγεται είναι το “Carol of the Bells,” και θα σε βάλει αμέσως σε διάθεση να θες να ακούσεις την πρώτη σου Christmas Classics playlist. Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν ακόμη νιώσει ότι τα Xριστούγεννα δες το video και άλλαξε διάθεση ή μάλλον… βρες τη σωστή.

Read More

And More