Τρεις συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό μαγιό

Έχει ξεκινήσει η περίοδος που όλες ψάχνουμε το σωστό μαγιό για το καλοκαίρι, δοκιμάζουμε και ξαναδοκιμάζουμε, κάποια μας αρέσουν, κάποια μόλις τα βάλουμε δεν στρώνουν σωστά και γενικά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να αποφασίσεις.

Σήμερα θα σου πω 3 tips ώστε να επιλέξεις το μαγιό σου σωστά και κυρίως να το απολαύσεις χωρίς να μετανιώσεις για την αγορά σου.

 

1. Άνεση

Πρέπει να νιώθεις άνετη με το μαγιό σου, να μην σε “κόβει”, να είναι το σωστό νούμερο, να νίωθεις ότι εφαρμόζει τέλεια ακόμη και αν χρειαστεί να παίξεις beach voley.

 

2. Nα στεγνώνει γρήγορα

Nαι πίστεψέ με, ένα μαγιό που δεν στεγνώνει γρήγορα γίνεται δυσάρεστο και μετά από λίγη ώρα δεν το αντέχεις. Μπορείς να αποφύγεις τα “διπλά” σχέδια με δύο σειρές ύφασμα και να επενδύσεις σε ένα με λεπτό καλό ύφασμα που δεν θα σε ταλαιπωρήσει.

 

3. Να είναι σταθερό στο στήθος

Και όταν κολυμπάς και όταν κάνεις ηλιοθεραπεία πάντα έχεις το νου σου αν είναι όλα ok! Για να μην έχεις άλλο αυτό το άγχος, την ώρα που δοκιμάζεις το μαγιό σιγουρέψου ότι όλα πάνε τέλεια σε αυτή την περιοχή ώστε να μην έχεις κανένα άγχος όσο απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

 

Read More

And More