Τρία “δροσερά” look για το γραφείο όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!

Κάποιες από εμάς μπορούν να φορέσουν στο γραφείο άνετα casual σύνολα, τώρα που η θερμοκρασία είναι στα ύψη. Κάποιες, όμως, πρέπει να ακολουθήσουν το dress code του γραφείου και να διατηρήσουν το office look τους ακόμη και όταν έξω έχει καύσωνα.

Πώς αντιμετωπίζεις, λοιπόν, τη ζέστη χωρίς να χάσεις το style που απαιτεί η δουλειά σου; Σου βρήκα και σου προτείνω τρία office look που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στου 40 βαθμούς Κελσίου, αφού είναι άνετα, αλλά και πολύ stylish.

Πάμε να τα δούμε ένα-ένα!

1.Ζip culotte


Αντί για το καθιερωμένο παντελόνι σου, προτίμησε μία zip culotte, που έχει πολύ πιο άνετη γραμμή, καθώς μοιάζει με φούστα. Συνδύασέ την με αέρινο top και lace up sandals, προτίμησε ανοιχτές αποχρώσεις και απόφυγε την μαύρη!

2.Αέρινη φούστα


Το ξέρω ότι “ορκίζεσαι” στην midi φούστα για το γραφείο, αλλά τώρα που η ζέστη απαιτεί άνεση, αντικατάστησέ την με μία αέρινη σε midi γραμμή επίσης. Φόρεσέ την με mules και ένα βαμβακερό top!

3.Shirt dress


Τα αγαπημένα σου φορέματα σε basic colors και στενή γραμμή που φοράς συνήθως στο γραφείο δεν είναι ιδανικά για συνθήκες καύσωνα. Ένα shirt dress με πιο χαλαρή γραμμή θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις ζεστές ημέρες και θα είσαι και stylish!

Read More

And More