Τρία νυφικά που φόρεσαν οι σταρ και άφησαν εποχή!

Ενώ περιμένουμε αυτό το σαββατοκύριακο να δούμε τι νυφικό θα φορέσει η Meghan Markle για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, και βέβαια ποιος σχεδιαστής εκτός από ταλαντούχος ήταν και απόλυτα ικανός να κρατήσει αυτό το μυστικό τόσο καλά, αναπολήσαμε άλλους celebrity γάμους, και μετά από μία συζήτηση στο γραφείο, βρήκαμε τρία νυφικά που -ναι- μας αρέσουν πολύ και θα λέγαμε ότι άφησαν εποχή.

 

Cindy Crawford, 1998

Αν φαντάζεσαι ένα γάμο στην παραλία, τότε το νυφικό της Cindy Crawford στον γάμο της στις Μπαχάμες το 1998 με τον Rane Gerber, είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Ένα απλό λευκό φόρεμα John Galliano με lace detail και Τ Ι Π Ο Τ Α άλλο, μαλλιά σαν να βγήκε μόλις από την θάλασσα και ξυπόλυτη, η απόλυτη beach bride!

 

Carolyn Bessette Kennedy, 1996

Για μένα βασική προϋπόθεση σε ένα γάμο είναι να μείνεις πιστή στο style που έχεις και στην υπόλοιπη ζωή σου, δηλαδή να μην εμφανιστείς μία άλλη στην εκκλησία. Η Carolyn Besset ήταν το απόλυτο icon των 90’s -και όχι μόνο-, ξεχώρισε με το minimal chic ύφος της και την ημέρα του γάμου της δεν ξέφυγε από αυτό. Ένα slip dress του Narciso Rodriguez, μαλλιά πιασμένα, sheer γάντια και πέπλο… η επιτομή της κομψότητας.

 

Bianca Jagger, 1971

Η Bianca Jagger παντρεύτηκε τον Mick Jagger με ένα λευκό κουστούμι όπου το παντελόνι αντικατέστησε μία midi φούστα, συνδυασμένο με ένα φαρδύ καπέλο και λευκά πέδιλα, όλα σχεδιασμένα από τον ίδιο τον Yves Saint Laurent. Η τολμηρή κίνηση εδώ είναι ότι δεν φόρεσε top, και αυτό κάνει την εμφάνιση απόλυτα edgy αλλά και τώρα, 50 χρόνια μετά, εξακολουθεί να δείχνει fresh!

 

Read More

And More