Αυτή η makeup artist κάλυψε τα μαύρα στίγματά της με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Υπάρχει κάτι υπέροχο που έχει γίνει χάρη στα social media και το instagram: έχουμε μάθει να αγαπάμε περισσότερο την επιδερμίδα μας. Γιατί αν ακολουθείς τους σωστούς λογαριασμούς και όχι εκείνους με τα 32 φίλτρα, θα έχεις νιώσει πολύ καλύτερα με τα μαύρα στίγματά σου ή την ακμή σου.

Ένας από αυτούς τους λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσεις (αν δεν το κάνεις ήδη) είναι αυτής εδώ της makeup artist! Στο instagram είναι @nightmaring το όνομά της είναι Anna και ανεβάζει πολύ δημιουργικά και διαφορετικά μακιγιάζ. Σε ένα από αυτά μας έδειξε και έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να καλύπτουμε τα μαύρα στίγματά μας. Και μπορεί, στην πραγματικότητα, καμία να μην επιχειρήσει να το αντιγράψει αλλά έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζει την επιδερμίδα: πολύ απελευθερωτικός!

Κάτω από αυτό το post η ίδια εξήγησε τι την έκανε να βάλει αυτά τα swarovski πάνω στα μαύρα στίγματά της: “Τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα στα μάγουλά μου με έκαναν να θέλω να τα μεταμορφώσω σε… πολύτιμους λίθους! Δεν ήθελα να βάλω κόλα για βλεφαρίδες στο ήδη ερεθισμένο δέρμα μου κι έτσι περιορίστηκα στη μύτη”, έγραψε η 23χρονη makeup artist και συνέχισε μιλώντας για όσα αντιμετωπίζουν όσοι έχουν ακμή: “Αντιμετωπίζουμε την ακμή εντελώς λάθος και οι άνθρωποι που την έχουν νιώθουν στιγματισμένοι. Το δέρμα είναι πολύ cool, προστατεύει το σώμα μας και μας βοηθά να υπάρχουμε στον φυσικό κόσμο! Τα σπυράκια βοηθούν να κρατάμε όλα αυτά τα κακά πράγματα εκτός και μας προστατεύουν”, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το στίγμα στα άτομα που έχουν ακμή το δημιούργησαν οι ίδιες οι εταιρίες καλλυντικών στην Αμερική που με τις διαφημίσεις τους ήθελαν να πείσουν το κοινό ότι όποιοι έχουν ακμή δεν πλένονται σωστά (γι’ αυτό και έχουν).

Last but not least, η ίδια εξηγεί πώς πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα: το έκανε χρησιμοποιώντας δύο προϊόντα, το E.L.F. Cosmetics’ Poreless Putty Primer και αυτά τα μικρά πετραδάκια που αγόρασε στο Amazon πριν χρόνια.

Αν είσαι μια από τους πολλούς που έχουν ακμή, δύο πράγματα: α) μάθε να αγαπάς το δέρμα σου β) δες αυτό το βίντεο με την Φωτεινή Μπαγεώργου που θα σε ενθαρρύνει. Ήμουν μια από τους… πολλούς!

 

Read More

And More