Αυτό το Σαββατοκύριακο φοράμε όλες headband στα μαλλιά! Να πώς!

Τα μαλλιά του Σαββατοκύριακου είναι πάντα πιο casual μαλλιά. Είναι αυτά που θα μας βολέψουν στο brunch, δεν θα μας κάνουν να δείχνουμε στιλιζαρισμένες χωρίς, όμως, εμείς να χρειαστεί να θυσιάσουμε σταγόνα από το στιλ μας (αν το στιλ… σερβίρονταν σε σταγόνες!).

Υπάρχει, λοιπόν, κάτι που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω… με το παραπάνω και το εντοπίσαμε ρίχνοντας μια ματιά σε φωτό από street style αλλά και σε αγαπημένες μας διάσημες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους και κάνουν casual βόλτες με το αγόρι τους ή φεύγουν από το γυμναστήριο.

Matchy- matchy

Ακολούθησε το παράδειγμα της Bella Hadid και φόρεσε μια κορδέλα στα μαλλιά σου η οποία θα έχει το ίδιο χρώμα με το top σου! Το millennial pink είναι πάντα η τέλεια επιλογή!

Χαμηλή κοτσίδα

Η κλασική μαύρη κορδέλα των 90’s δείχνει φανταστική όταν σετάρεται με ένα χαμηλό ponytail και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους!

Μαλλιά κάτω και από μέσα αφέλειες

Αν έχεις shag κούρεμα ή αφέλειες η μαύρη κορδέλα θα προσθέσει extra πόντους στιλ στο χτένισμά σου. Στην ερώτηση “τι να κάνω με τις αφέλειες” η απάντηση είναι άφησέ τις από μέσα να φαίνονται ελαφρώς.

Messy bun

Πιάσε ένα χαμηλό messy bun και επένδυσε σε ένα headband που να θυμίζει turban για να κάνεις το look σου ακόμη πιο ενδιαφέρον. Τα τρουκς είναι προαιρετικά αλλά και ιδιαιτέρως stylish!

Περισσότερο… messy bun

Αν το Σαββατοκύριακό σου συνδυάζει γυμναστήριο και βόλτα απευθείας, έχε στην τσάντα σου ένα headband, κάνε στα μαλλιά σου ένα πρόχειρο πιάσιμο και φόρεσέ το! Η bad hair day που προκάλεσε η γυμναστική θα καμουφλαριστεί και είσαι έτοιμη για το brunch!

Μαλλιά και κάτω και headband κοντά στο μέτωπο

Στις βόλτες της με τον Weeknd η Bella Hadid φοράει μαύρη κορδέλα πολύ κοντά στο μέτωπό της. Μια ωραία ιδέα για μια ωραία casual βόλτα.

Λεπτή κορδέλα και pixie cut

Αν μακραίνεις το pixie cut σου δώσε στιλ φορώντας μια λεπτή κορδέλα. Προσοχή, όμως! Η κορδέλα πρέπει να είναι λεπτή ώστε να μην δείχνει υπερβολική με αυτό το μήκος μαλλιών.

Στιλιζαρισμένοι κυματισμοί και κορδέλα

Σάββατο βράδυ: κάνε κυματισμούς στα μαλλιά σου, βαθια φράντζα και πρόσθεσε μια μαύρη κορδέλα από πολυτελές ύφασμα όπως μετάξι ή βελούδο.

Σγουρά μαλλιά και κορδέλα- turban

Η Sarah Hyland λατρεύει τις κορδέλς στα μαλλιά και το αποδεικνύει. Αν έχεις σγουρά ή ατίθασα μαλλιά δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα! Απλώς πιάσ’τα και πρόσθεσε μια κορδέλα. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια κρίκοι θα προσθέσουν σίγουρα πόντους στιλ!

 

Top knot

Καν’το όπως η Taylor Hill! Πιάσε τα μαλλιά σου πολύ ψηλά σε ένα top knot και πρόσθεσε ένα headband! Μας αρέσει πολύ!

And More