Η εταιρία καλλυντικών της Pat McGrath αξίζει περισσότερο από της Kylie Jenner!

Την περασμένη εβδομάδα η Kylie Jenner μπήκε στη λίστα του Forbes ως μια από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες νεαρές, αφού η εταιρία της, τα Kylie Cosmetics αξίζει 800 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά φαίνεται πως αρκούσαν μερικές μέρες για να εκτοπιστεί από την πραγματική βασίλισσα του μακιγιάζ, Pat McGrath.

Η διασημότερη, ίσως, makeup artist αυτή τη στιγμή έχει μια εταιρία καλλυντικών, την Pat McGrath Labs. Αυτό το γνώριζες. Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι η εταιρία της πλέον κοστολογείται 1 δισεκατομμύριο δολάρια και αυτό χάρη στην εταιρία Eurazeo Brands η οποία μπήκε ως επενδυτής. Και σύμφωνα με την Women’s Wear Daily αυτή η επένδυση ήταν που έκανε το brand να απογειώσει την αξία του.

 

Φυσικά, αυτή η είδηση έκανε κάποιους στα social να ξεσηκωθούν και να θέσουν ερωτήματα όπως αν η Kylie Jenner είναι όντως αυτοδημιούργητη και γιατί η Pat McGrath δεν είχε το δικό της εξώφυλλο στο Forbes. Απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η εταιρία της κοστίζει 1 δισ. και αυτό δεν μπορεί κανείς να της το στερήσει. Στο κάτω- κάτω δεν είναι εξώφυλλο του Forbes αλλά κεκτημένο της!

 

Read More

And More