Η Heidi Klum, 46, ορκίζεται σε αυτή την ενυδατική προσώπου!

Το έχουμε ξαναπεί 1992 φορές και αυτή είναι η 1993η: η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Αλλά να που όταν μια γυναίκα κάνει τα 46 να φαίνονται… 26 τότε θέλουμε να ξέρουμε τι κάνει με κάθε λεπτομέρεια. Ένα τυχαίο- καθόλου-τυχαία παράδειγμα: η Heidi Klum.

Η ίδια, λοιπόν, δήλωσε πρόσφατα στο TODAY.com: “Τρώω πολύ υγιεινά και τρέχω. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό χάπι, μακάρι να υπήρχε. Απλώς μου αρέσε4ι να τρώω καλό και υγιεινό φαγητό. Στο σπίτι μου μαγειρεύουμε κάθε μέρα. Έχω τέσσερα παιδιά. Είναι σημαντικό να τρως σπιτικό φαγητό κάθε μέρα. Επίσης, τρώω πολύ συγκεκριμένη ώρα! Στις 6!”.

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι βασανιστήριο να τρως το τελευταίο σου γεύμα στις 6, τον τελευταίο καιρό που κάνω διατροφή έχω δει τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα σου κι έτσι έχουν σταματήσει να με ενοχλούν τόσο τα κλισέ τύπου “τρέφομαι σωστά γι’ αυτό έχω αυτή την επιδερμίδα!” γιατί ναι, η σωστή διατροφή κάνει τεράστια διαφορά!

View this post on Instagram

I LOVE to lie in the grass ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Όσο για το skincare της, το top model διατηρεί επίσης μια μινιμαλιστική προσέγγιση αφού απλώς πλένει το πρόσωπό της και βάζει μια απλή ενυδατική. Όπως είχε δηλώσει στο Redbook: “Πλένω το πρόσωπό μου με baby shampoo και βάζω μια συγκεκριμένη ενυδατική. Δεν χρησιμοποιώ ούτε λοσιόν, ούτε serum, ούτε τίποτα!”.

Η ίδια χρησιμοποιεί την ενυδατική του Mario Badescu, Revitalin Moisturizer που μπορείς να βρεις στο Attica, στο beatuty-hall.gr και αλλού και έχει πει το εξής: “Την χρησιμοποιώ στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ ελαφριά. Όταν χρησιμοποιώ πολύ πλούσιες κρέμες βγάζω σπυράκια. Την συγκεκριμένη την βάζω εδώ και πολλά χρόνια και δεν φράζει τους πόρους μου!”.

Αλήθεια, εσύ είσαι τόσο minimal στο skincare σου;

 

Read More

And More