Ξέχασε το μακρύ ponytail! Αυτά είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της Ariana Grande!

Βρισκόμαστε σε καραντίνα που σημαίνει ότι α) μένουμε σπίτι β) τα beauty μαγαζιά είναι κλειστά και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξανακάνουμε το επόμενο μανικιούρ μας, πότε θα βάψουμε τα μαλλιά μας ή πότε θα χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα χαλαρωτικό μασάζ (μου το έχω υποσχεθεί όταν τελειώσουν όλα και νιώσω ξανά ασφαλής).

Από τον παραπάνω κανόνα δεν εξαιρούνται ούτε οι διάσημοι οι οποίοι επίσης μένουν σπίτι και σε σχέση με τα μαλλιά τους είτε παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και τα βάφουν και τα κουρεύουν μόνοι τους (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όπως θα δεις εδώ), είτε δείχνουν περήφανοι την γκρίζα ρίζα τους. Η Ariana Grande, από την άλλη, δεν αντιμετωπίζει θέμα με το χρώμα αλλά με το styling γιατί τώρα που μένει σπίτι έχει αποχωριστεί την μακριά, signature κοτσίδα της και έχει αφήσει τα μαλλιά της φυσικά.

Πώς, λοιπόν, λες να είναι; Η απάντηση παρακάτω!

Ναι, αυτή εδώ είναι η Ariana Grande και αυτά εδώ είναι τα φυσικά της μαλλιά: ούτε ξανθά, ούτε ολόισια. Καστανά και πολύ, πολύ σγουρά. Και αν θες την γνώμη μας, αυτή η εκδοχή της Ariana Grande μας αρέσει πολύ περισσότερο. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

 

Read More

And More