Out now! Η hair colorist της JLO αποκάλυψε ποια ακριβώς βαφή χρησιμοποιεί!

Η Jennifer Lopez και η λέξη goals είναι δίπλα- δίπλα. Γιατί όλες θα θέλαμε να έχουμε το σώμα της, την επιδερμίδα της, τα μαλλιά της… Ας το πιάσουμε, λοιπόν, από το τελευταίο μιας και η προσωπική της hair colorist μας το έκανε κάπως (κααααπως) εύκολο!

Η JLO είναι πιστή στους συνεργάτες της εδώ και πολλά χρόνια καθώς το glam squad της παραμένει το ίδιο. Το χρώμα των μαλλιών της, λοιπόν, επιμελείται εδώ και 15 χρόνια η Tracey Cunningham, η οποία μόλις ανέβασε ένα post στο instagram στο οποίο αποκαλύπτει τι κάνει στα μαλλιά της λατίνας star για να πετύχει αυτό το χρώμα. Ή, τουλάχιστον, το τελευταίο touch up που έκανε στο χρώμα για να πετύχει αυτό που θα δεις παρακάτω. Κράτησε σημειώσεις!

https://www.instagram.com/p/B5jANnmlPNH/

Ξεκίνησε με την βαφή Redken Flashlift Bonder Inside 30 volume την οποία ανέμειξε με 1/4 Olaplex. Στην συνέχεια τοποθέτησε gloss ακριβώς στις ρίζες των μαλλιών με την Redken Shades EQ Demi-Permanent Hair Gloss in 09nb + 08gg, το οποίο άφησε για πέντε λεπτά πριν αφαιρέσει με άφθονο νερό. Έπειτα, άπλωσε το  Olaplex No. 2 Bond Perfector σε επαγγελματικό μέγεθος (το αντίστοιχο για χρήση στο σπίτι είναι το No. 3) και το άφησε να “κάτσει”για είκοσι λεπτά πριν βάλει το σαμπουάν και το conditioner.

Μπορείς, λοιπόν, να πας με τις παραπάνω σημειώσεις στον colorist σου αλλά είναι πολύ σημαντικό, όπως τονίζει η Cunningham, το τελικό χρώμα να ταιριάζει και με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Και μια τελευταία σημείωση, πάλι σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις και την υγεία των μαλλιών σου, ειδικά αν είναι πιο ξηρά και να κάνεις Olaplex πριν και μετά την βαφή. Είναι κάτι που κάνει η ίδια στην JLO, το πιο βασικό βήμα, όπως περιγράφει!

 

Read More

And More