Πώς να καλύψεις την άβαφη ρίζα των μαλλιών σου (εκτός από το να βάλεις… διαμάντια όπως η Charlize Theron)!

Αν ο Brad Pitt δεν άρπαζε το χέρι της Jennifer Aniston στα backstage των SAG Awards, τα διαμάντια που έβαλε η Charlize Theron στην ρίζα της θα ήταν το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης του red carpet event. Ή, αν δεν ήταν η Charlize Theron και τα διαμάντια της, το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης θα ήταν η άβαφη ρίζα της Margot Robbie.

Κι αν έπρεπε να τοποθετήσουμε στην ιστορία τα πράγματα χρησιμοποιώντας μια σύντομη περιγραφή, τα SAG Awards θα έμεναν- μείνουν στην ιστορία ως το red carpet event με τις περισσότερες άβαφες ρίζες γιατί για έναν ανεξήγητο λόγο οι stars θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να βάψουν τις ρίζες τους δημιουργώντας για αυτήν εδώ τη στήλη την τέλεια αφορμή για αυτό το θέμα: πώς να καλύψεις την άβαφη ρίζα των μαλλιών σου.

Παρακάτω σου λέμε τους τρόπους!

1. Άλλαξε την μεριά από την οποία κάνεις συνήθως την χωρίστρα σου

Όταν κάνουμε την χωρίστρα μας από μια συγκεκριμένη μεριά υπάρχει αυτή η τάση η μεριά αυτή να γίνεται φλατ και να μην έχει καθόλου όγκο. Και η φλατ και λεία χωρίστρα είναι σαν να φωνάζει «δείτε την άβαφη ρίζα μου»! Άλλαξε, λοιπόν, την μεριά που την κάνεις συνήθως υιοθετώντας το flip hair look, αυτός της ακαθόριστης χωρίστρας και ενίσχυσε προηγουμένως τον όγκο με ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως το Sugar Lift από την σειρά EIMI της Wella που ανασηκώνει τα μαλλιά από τη ρίζα.

2. Πέρασε με μάσκαρα τις ρίζες σου

Αυτό το tip είναι για όσες έχουν σκούρα μαλλιά και ταιριάζουν περισσότερο στο μήκος. Αν έχεις θέμα με την άβαφη ρίζα σου και θέλεις να κάνεις sleek χωρίστρα ή αν δεν έχεις βάψει ποτέ τα μαλλιά σου και θέλεις να καλύψεις εκείνες τις 5-6 λευκές τρίχες που φαίνονται πάρε μια μάσκαρα και πέρασε με το βουρτσάκι τοπικά.

3. Βάλε σκιά

Πάρε μια σκιά κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου, ένα κοντό τρίχινο πινελάκι ώστε να μπορείς να το δουλεύεις σωστά τοπικά όπως το no 212 Flat Definer της MAC (€29.00) και πέρασε την ρίζα σου από το σημείο της χωρίστρας. Πολύ, πολύ βασικό η σκιά που θα απλώσεις να είναι ματ!

4. Χρησιμοποίησε εξειδικευμένα προϊόντα

Ευτυχώς, ο κόσμος της ομορφιάς έχει φροντίσει κι έτσι μπορείς να αναβάλεις λιγαααααακι ακόμη το ραντεβού σου με τον κομμωτή σου για ρίζα αφού πλέον υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα σε κάθε μορφή για να καμουφλάρεις το αποτέλεσμα. 1. Syoss Hair Mascara, €5.44. Θα την βρεις σε έξι αποχρώσεις. 2. Πούδρα Wella Professionals Insta Recharge, €30.00. Θα την βρεις σε πέντε αποχρώσεις. 3. Klorane Dry Shampoo με χρώμα για καστανά και σκούρα καστανά μαλλιά, €7.00

 

Read More

And More