Πώς θα πετύχεις το αποτέλεσμα που σου δίνουν τα extensions βλεφαρίδων μόνη σου στο σπίτι!

Αν έχεις βάλει έστω και μια φορά extensions βλεφαρίδων θα ξέρεις πως είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να σταματήσεις να κάνεις μακιγιάζ. Γιατί αυτές οι ανορθωμένες και με τέλειο σχήμα βλεφαρίδες σε κάνουν να δείχνεις μακιγιαρισμένη χωρίς να έχεις κάνει τίποτα! Αλλά να που ο κορονοϊός και το lock down μπορεί να σε κάνουν να διστάζεις να κλείσεις το ραντεβού σου ή, ακόμη, μπορεί να μην θέλεις μόνιμα αυτό το αποτέλεσμα στα μάτια σου αλλά μπορεί να θέλεις να το έχεις σε μια πιο official έξοδό σου ή σε ένα first date.

Λοιπόν, υπάρχει ένα κόλπο που μας έχει δείξει η makeup artist, Μαρία Μαρκαντωνάτου, και το οποίο σου εξασφαλίζει αυτό ακριβώς το εφέ. Παρακάτω, στο δείχνουμε βήμα- βήμα!

First things first! Αρχικά, για να κάνεις αυτό το κόλπο θα χρειαστεί να έχεις τρία συγκεκριμένα πράγματα: βλεφαρίδες που αρέσουν σε εσένα, κόλλα και ψαλίδι. Προτείνουμε, ειδικά για το καλοκαίρι, οι βλεφαρίδες που θα επιλέξεις να μην είναι υπερβολικές.

Κόψε τις βλεφαρίδες σε τρία ίσα μέρη. Αυτό είναι το βασικό trick για να δείχνουν οι βλεφαρίδες σου μεγάλες, πλούσιες και ταυτόχρονα όχι ψεύτικες!

Βάλε λίγη ποσότητα κόλλας στην πάνω μεριά από το χέρι σου ώστε να μπορείς να δουλέψεις σωστά κι έπειτα βάλε την κόλλα από την πάνω μεριά της βλεφαρίδας.

Με το δάχτυλό σου ανασήκωσε το κινητό βλέφαρο και βάλε το πρώτο κομμάτι βλεφαρίδας στην εξωτερική γωνία κάτω από τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Τοποθέτησε το δεύτερο κομμάτι βλεφαρίδας κατά τον ίδιο τρόπο στο κέντρο των βλεφαρίδων σου και ολοκλήρωσε με την εσωτερική γωνία του ματιού.

Όταν ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο με αυτό που έχεις όταν φοράς βλεφαρίδες extensions με την διαφορά ότι εδώ θα χρειαστεί να αφαιρέσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες πριν πέσεις για ύπνο!

 

Read More

And More