Seriously? Έκαναν bullying στην Zendaya για τον πιο περίεργο λόγο!

H Zendaya είναι από τα πιο αγαπημένα μας beauty & fashion icon. Και όχι μόνο δικό μας! Η Zendaya, λοιπόν, (για να το πάμε από την αρχή) μετράει εκατομμύρια fan ανά τον κόσμο που την ακολουθούν πιστά και την λατρεύουν! Και όμως, αυτοί οι fan είχαν να πουν κάτι όχι και τόσο κολακευτικό για εκείνη!

Το story έχει ως εξής: η Zendaya ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της σκύλο μέσα στην πισίνα και έγραψε πως “όποιος ξέρει τον Noon ξέρει ότι δεν αστειεύεται με την πισίνα! Βούτηξε πρώτη φορά ολομόναχος!”.

https://www.instagram.com/p/Bi2qiVnBhxo/?hl=el&taken-by=zendaya

Την στιγμή, όμως, που εκείνη μοιραζόταν την proud mom στιγμή της, κάποιοι έκαναν focus στα πόδια της μέσα στην πισίνα και είχαν μόνο μερικά πολύ άσχημα πράγματα να πουν! Πιο συγκεκριμένα, λόγω της πισίνας και του νερού δημιουργήθηκε αυτό το optical illusion και τα πόδια της Zendaya έδειχναν πολύ μεγαλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Παρακάτω μερικά από τα σχόλια που ακολούθησαν στο twitter και στο instagram…

 

 

Βεβαίως, υπήρξαν και εκείνοι που την υπερασπίστηκαν αλλά μέσα σε όλο αυτό το πιο εντυπωσιακό ήταν πως η Zendaya μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει. Haters gonna hate, girl!

 

Read More

And More