Τo beautyblender έβγαλε το πρώτο του foundation αλλά ο κόσμος του internet δεν είναι ευχαριστημένος. Συμφωνείς;

To beautyblender λανσαρίστηκε κάμποσα χρόνια πριν και από την στιγμή που το βάλαμε στην ρουτίνα μας το λατρέψαμε τόσο (και ήμασταν και τόσοι πολλοί αυτοί που το λατρέψαμε) ώστε απορούσαμε πώς ζούσαμε πριν χωρίς αυτό. Πράγματι, αρκεί να το δοκιμάσεις μια φορά για να δεις την διαφορά στο foundation αλλά και σε κρεμώδη και υγρά προϊόντα. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ NOTE: το βρέχεις πρώτα!

Σήμερ, το beautyblender λανσάρει (ή για την ακρίβεια, εδώ και κάποιες μέρες ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει!) το πρώτο beautyblender foundation το οποίο (θεωρητικά) είναι το τέλειο άλλο μισό από αυτό το σφουγγαράκι. Αλλά να που ο κόσμος του internet, χωρίς να το έχει δοκιμάσει καλά- καλά, έχει αντίθετη γνώμη.

https://www.instagram.com/p/BlX97W1HgkT/?hl=el&taken-by=beautyblender

Τι μπορεί να μην αρέσει σε ένα foundation που έχει διάρκεια 24 ώρες, εξασφαλίζει το τέλειο ματ αποτέλεσμα, είναι vegan/ cruelty free και πολλά, πολλά ακόμη; Το πρώτο Foundation της beautyblender “έρχεται” σε 32 αποχρώσεις που θεωρητικά καλύπτουν μια τεράστια γκάμα. Πρακτικά, όμως, δεν είναι έτσι. Το visual που συνόδευσε αυτό το λανσάρισμα εκνεύρισε τον κόσμο του instagram καθώς σύμφωνα με τους περισσότερους αφού δεν υπήρχαν οι πολλοί σκούρες αποχρώσεις, ενώ αντίθετα δόθηκε μεγάλη έμφαση στις ανοιχτές.

https://www.instagram.com/p/BlYPrbIBPys/?utm_source=ig_embed

Η ερώτηση είναι: συμφωνείς; Διαφωνείς; Και, επίσης, ανυπομονείς να έρθει αυτό το foundation στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι μιλάμε για το beautyblender, ένα brand που έφερε την επανάσταση στον τρόπο που απλώναμε το makeup μας μέχρι εκείνη τη στιγμή;

 

Read More

And More