Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17 έως 23 Ιουνίου 2019)

Στις 17 Ιουνίου έχουμε την πρώτη καλοκαιρινή Πανσέληνο, που σύμφωνα με τους ιθαγενείς της Βορείου Αμερικής ονομάζεται η Πανσέληνος της Φράουλας, και πραγματοποιείται στις 25ο 52΄του Τοξότη! Είναι η πρώτη μάλλον θετική Πανσέληνος της χρονιάς, μετά από μια σειρά από δύσκολα Φεγγάρια. Αποτελεί υπό την έννοια αυτή ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν από τις εκλείψεις του καλοκαιριού. Όσο όμως και να θέλουμε να ελαφρύνουμε το κλίμα, η Πανσέληνος αυτή θα είναι ένα συναισθηματικό roller coaster! Ευτυχώς για μας, ο συμπονετικός Ποσειδώνας, που την περίοδο αυτή θα σχηματίζει αρμονικές όψεις τόσο με τους πλανήτες που διέρχονται από τον Καρκίνο, όσο και με αυτούς του Αιγόκερου, θα μας βοηθήσει να αποβάλλουμε τις εντάσεις και θα μας δώσει το κουράγιο και την ώθηση να επιλέξουμε την αγάπη αντί της αντιπαράθεσης και του φόβου! Η υπερβατική οπτική του Ποσειδώνα μπορεί να μας οδηγήσει να δούμε πέρα από τις διαφορές που μας χωρίζουν και να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας ενώνουν στην ζωή, ξεπερνώντας έτσι πολωτικές καταστάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν εκπλήξεις με την  Αφροδίτη στους Διδύμους  στον 3ο οίκο να υπόσχεται νέες ευκαιρίες και οι πιθανότητες είναι να έχουν ευτυχή κατάληξη! Οικονομικά, από 18 Ιουνίου και μετά, συζητήσεις ουσίας θα συμβάλουν στη μελλοντική σου επαγγελματική άνοδο. Προσπάθησε να κρατήσεις σοβαρό ύφος σε καταστάσεις που θα σε ταξιδέψουν μακριά από την πραγματικότητα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο  αγαπητή μου Κριαρίνα  στον 3ο οίκο σου ευνοεί θετικά αυτό το επταήμερο τον χρηματοπιστωτικό σου τομέα, τον μισθό, τις καταθέσεις  ή την προσωπικής σου περιουσία. Μέχρι τα μέσα  της εβδομάδας ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 3ο οίκο, κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό και μια πολύ διαφορετική επίδραση θα αρχίσει να διαμορφώνεται στο ουράνιο πλανητικό σύστημα. Ταξίδια και πολλές επικοινωνίες είναι πιθανό να χρωματίσουν το επταήμερο του μήνα. Το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη στα μέσα της εβδομάδας, ευνοεί ταξίδια και έντονες κοινωνικές επαφές. Αυτό σημαίνει νέες γνωριμίες και καινούρια φλερτ γα σένα που ανήκεις στις single του ζωδίου. Επίσης δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου! Για σένα πάλι που έχεις μια μακροχρόνια σχέση τα άστρα προβλέπουν ότι δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής από τον Καρκίνο και τον 3ο οίκο ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή αγαπητή μου Ταυρίνα για να αποκτήσεις ωριμότητα και να κάνεις σωστές επιλογές αν εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Το επταήμερο θα είναι ευνοϊκό για κάθε είδους δράση στον τομέα της σταδιοδρομίας. Το καλοκαίρι σε κάνει χαρούμενη και το «θερμόμετρο» θα αρχίσει να ανεβαίνει περισσότερο από το κανονικό και στα επαγγελματικά σου. Ξεκινά η ανοδική πορεία για τα οικονομικά σου που θα δουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην εργασία σου προβλέπεται μικρή ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχεις για λόγους οικονομικούς. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο είναι ευνοϊκός στο ωροσκόπιο σου Θα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούσαν την σχέση σου εδώ και καιρό και να βρείτε από κοινού λύσεις, εκμεταλλευόμενοι τη θετική επιρροή των άστρων. Το πλανητικό σκηνικό που έρχεται θα επηρεάσει τον ερωτικό σου τομέα προς το καλύτερο. Ωστόσο, εάν έχεις μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου, όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Φρόντισε, εσύ που ανήκεις στις singles του ζωδίου να διαχωρίσεις τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσεις άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη  προσπάθησεε να μην παραμελείς την οικογένειά σου εξαιτίας του έντονου φόρτου εργασίας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με υπερβολικό άγχος θα ξεκινήσει η εβδομάδα με την πανσέληνο στον Τοξότη 17/6 που θα επηρεάσει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Με προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τον σκόπελο και να επαναφέρεις την κατάσταση σε ισορροπία. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου από 20 του μήνα και μετά.Έχεις πάρα πολύ άγχος και θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσεις την ηρεμία και γαλήνη. Δεν συνιστάται βιασύνη, οι ριζοσπαστικές λύσεις δεν είναι κατάλληλες την εποχή αυτή. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις πίσω, εάν διαπιστώσεις ότι πήρες το λάθος δρόμο. Σε σένα που ανήκεις στις  αδέσμευτες του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σου αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσεις πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με την ανάδρομη πορεία τεσσάρων πλανητών Κρόνος – Δίας – Πλούτωνας – Ποσειδώνας. Μην πάρεις όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Άφησε το χρόνο να περάσει και κινήσου με προσοχή. Ευνοείσαι αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως τον σύντροφό σου, γιατί σε έχει ανάγκη καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείς. Εσύ που είσαι single να είσαι προετοιμασμένη γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή! Από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις όλα είναι δυνατόν να συμβούν με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου. Θα πρέπει όμως να κινηθείς με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανακάλυψε ξανά την αξία της παλιάς φιλίας και μη χάνεις την επαφή σου με πιθανές εκπλήξεις που ενδεχομένως να συμβούν στον επαγγελματικό σου περίγυρο. Είναι η περίοδος που θα αναγκαστείς να δουλεύεις ακόμη περισσότερες ώρες για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα με τις νέες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που θα σου ανατεθούν. Η ανάδρομη πορεία τού Κρόνου δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, φροντίζοντας να μνη επενδύσεις, χωρίς να δεις και να συζητήσεις κάποια θέματα με τους συνεργάτες σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνε μια προσπάθεια να μειώσεις το άγχος από τη ζωή σου διότι θα πρέπει να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι  single ενδέχεται να κάνεις μια απροσδόκητη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε γοητεύσει και ίσως σκεφτείς σοβαρά να ξεκινήσεις μια σχέση. Όσο για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου ώστε να γίνει ανθεκτικότερη σε βάθος χρόνου. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας, από την επιρροή της πανσελήνου στον Τοξότη οι ενέργειές σου θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να κρατήσεις ισορροπίες με τη σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου! Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για τη προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις τον σύντροφό σου χωρίς λόγο, γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Αντιπαλότητες και εξοργιστικές καταστάσεις με συνεταίρους και συνεργάτες θα παρουσιαστούν κατά την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου με την θέση του Ουρανού στον 10ο οίκο σου. Μπορείς να ταξιδέψεις ξαφνικά και απρογραμμάτιστα ή να συναντηθείς με πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις συντάκτης περιοδικού στο εξωτερικό ή να πάρετε μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή στο εξωτερικό. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν δικτυακό τόπο ή να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση τα οικονομικά σου και όλα τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν με σταθερό ρυθμό, εφόσον μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκες με στασιμότητα και υπερβολική πίεση, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Κρόνου. Διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης στην εργασία σου, διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσαν σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, χαλάρωσε και μην πιέζεις τον εαυτό σου υπερβολικά. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σου. Πέρασε καλά, διασκέδασε, απόλαυσε τις πρόσκαιρες ερωτικές σου περιπέτειες και εάν αποφασίσεις να κάνεις όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσεις μια νέα σταθερή σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους, τουλάχιστον μέχρι τις 18 Ιουνίου. Τα άστρα σε κάνουν πιο ανάλαφρη στην ψυχολογία και εάν έχεις απομακρυνθεί με τον σύντροφό σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσεις με λογική και ηρεμία να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Τα άστρα και η αντίθεση του Ήλιου στο ωροσκόπιο σου προβλέπουν πως εάν έχεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου και θελήσεις τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η  πανσέληνος στον Τοξότη και η ανάδρομη πορεία τεσσάρων μεγάλων πλανητών, θα φέρει στο προσκήνιο λάθη και καταστάσεις από το παρελθόν. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας  θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες! Τα συναισθήματά σου θα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα και το κλίμα έντονα ερωτικό έως και 20 Ιουνίου. Μπορεί να παραπλανηθείς από ανθρώπους και να πληγωθείς. Με την πανσέληνο στον Τοξότη επουλώνονται τα τραύματα του παρελθόντος και ξεκινάς κάτι καινούριο, ουσιαστικό και με διάρκεια. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις να μπλέξεις συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα πρέπει να αφήσεις τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις την κακή μεταξύ σας επικοινωνία με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία να επηρεάζει τον 7ο οίκο σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Οι άνθρωποι γύρω σου εκτιμούν τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά θα πρέπει να επιδείξεις μεγαλύτερο ρεαλισμό και να αναπροσαρμόσεις τα ουτοπικά σου σχέδια σε νέα βάση. Απόφυγε επίσης να εμπλακείς επαγγελματικά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περίμενες και κινδυνεύεις να χαλάσεις και μια φιλική σχέση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα επαγγελματικά σου σχέδια σε τρίτους. Το παρασκήνιο είναι έντονο, με τον Άρη στον 10ο  οίκο σου σε πτώση και μάλιστα εις βάρος σου! Οι πλανητικές συγκυρίες θα σου φέρουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερώσου από ότι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Πάρε αποφάσεις και μην αναβάλλεις πράγματα που σκέφτεσαι από καιρό για να ισορροπήσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν ανήκεις στις singles  του ζωδίου σου θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου με το τρίγωνο της Σελήνης και την πανσέληνο στον Τοξότη. Νέες γνωριμίες σε αναγεννούν και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν. Είσαι στα επάνω σου και δεν αφήνεις ευκαιρία να πάει χαμένη! Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σου κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις του επταημέρου δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σου με τον Ουρανό στον 8ο οίκο σου σε πτώση. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην προχωράς σε δεσμευτικές συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα. Στον επαγγελματικό τομέα, καλή μου Σκορπίνα, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντάς σε από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην επικοινωνείς πάντως τα σχέδιά σου γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες! Ομολογουμένως χρειάζεται προσοχή εξαιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί με την αντίθεση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σου. Η καριέρα σου προς το τέλος της εβδομάδας με τον Ήλιο να περνά στον Καρκίνο 22.6 θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και θετική αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδώσει μελλοντικά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην ξεσπάς σε λογομαχίες με το σύντροφό σου. Είσαι παθιασμένη, αν και με υπερτονισμένο «εγώ», παρόλα αυτά όμως αξιαγάπητη. Εάν είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Στις αρχές της εβδομάδας ενδέχεται να αναπολείς μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τα σφάλματά σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου. Προς το τέλος της εβδομάδας  η ρομαντική και ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούρια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να θελήσεις να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει με τον Ουρανό στον 7ο γενέθλιο οίκο σου. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Αν ανήκεις στις singles  του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόφυγε ρίσκα και οικονομικές δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια του επταημέρου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι συντηρητικά, για να μην βγεις από τα πλάνα σου. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσεις χρήματα, τουλάχιστον έως τις 18 Ιουνίου. Ίσως να έχεις την τάση να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, να είσαι όμως προσεκτική, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας  δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, πριν εξετάσεις τα θέματα διεξοδικά. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να κερδίσεις το στοίχημα επιτυγχάνοντας νέες ισορροπίες. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Χαλάρωσε και χάρισε χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση. Αν είσαι αδέσμευτη θα έχεις πεδίο δόξης λαμπρό στον ερωτικό τομέα! Η πανσέληνος στο ζώδιό σου θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις οριστικές σου αποφάσεις και είσαι και ψυχολογικά έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου με τον Άρη από τον 8ο οίκο σου και το ζώδιο του Καρκίνου  σε πτώση. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχες κάνει ίσως νωρίτερα. Στις αδέσμευτες γενικότερα του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φρόντισε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αν και η αισθηματική σου ζωή σε ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο εξωστρεφής, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σου. Απόλαυσε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές αν είσαι single γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νωθρότητα και αίσθηση κούρασης θα έχεις κάτω από την επιρροή της πανσελήνου στον Τοξότη. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό, καλή μου Αιγοκερίνα, και μπορείς τώρα να υπολογίζεις στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σου τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μιας και έριξες όλο το βάρος σου εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου όμως αέρα! Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Οικονομικά δεν θα είσαι στα καλύτερα σου κάτι που το βιώνεις ήδη το τελευταίο διάστημα. Θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις έως τις 18 Ιουνίου και θα σε κυριεύσει το άγχος για το πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες για να μην εκτεθείς. Αμφιβολίες για τον σύντροφό σου θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σου. Μετά τις 22 Ιουνίου θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικροεντάσεις στη σχέση σου, κυρίως λόγω των πειρασμών που σε ξεμυαλίζουν! Δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις, δεν συγχωρούνται οι περιστασιακές ερωτικές επαφές, γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθείς με τον Ουρανό από τον Ταύρο στον 5ο οίκο σου. Αν σε ενδιαφέρει η μόνιμη σχέση σου φρόντισε να μην τον πληγώσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σου. Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου. Προσπάθησε να επωφεληθείς από το χαλαρό πρόγραμμά σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, συζητώντας μαζί του όλες σου τις ανησυχίες. Αν είσαι single να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου για να αποφύγεις να πληγωθείς ξανά! Δύσκολα θα γλιτώσεις τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφεις ακόμη συναισθήματα για αυτόν.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και αμφιβάλλεις για τους συνεργάτες σου. Καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες αυτόν το μήνα και σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είσαι έτοιμη να τις αναγνωρίσεις και να τις αδράξεις έγκαιρα. Η πανσέληνος στον Τοξότη και η ανάδρομη πορεία του  Δία – Κρόνου – Πλούτωνα – Ποσειδώνα ενδεχομένως να σου επιφέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σε επιβαρύνουν δημιουργώντας κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση θα σε κάνουν να απολαύσεις υπέροχες βραδιές με τον Ήλιο από τους Διδύμους στον 5ο οίκο σου. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείς να κάνεις οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεαζόμενη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Για σένα που ανήκεις στις singles  του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρεις και να ερωτευθείς ξανά!

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλαγές διαφαίνονται στον ορίζοντα για τον τομέα της εργασίας! Οι μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσες απεγνωσμένα όλο αυτό το διάστημα πλησιάζουν. Βρίσκεσαι και εσύ σε ένα μεταβατικό στάδιο και σε απασχολούν πολλά και σημαντικά θέματα σε όλους τους κύριους τομείς της ζωής σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να γυρίσεις την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσεις όμως τελείως. Άλλαξε την καθημερινότητά σου και ρίξε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες με την αντίθεση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου να σε πιέζει αρκετά. Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού τα άστρα και την επιρροή της πανσελήνου στον Τοξότη οι ερωτικές ευκαιρίες φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Εσένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου, φαίνεται ότι σε έχουν κουράσει τα ποτά, τα ξενύχτια και η έντονη ερωτική ζωή. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και σε απασχολούν πρόσωπα από το παρελθόν με τη θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία. Μην βιαστείς όμως να κάνεις την ολική επαναφορά. Ο χρόνος θα σου δείξει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις. Μην παρασύρεσαι επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους που μόλις γνώρισες γιατί δεν θα σου βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σου περιβάλλον και θα χαρείς ιδιαίτερα, αφού θα δεις ότι ο σύντροφός σου ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με τους δικούς σου ανθρώπους, πράγμα που σου ανεβάζει την ψυχολογία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More