Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 21 έως 27 Μαΐου 2018)

Μπορεί πνευματικά να νιώθεις έτοιμη για να κοιτάξεις μπροστά και να ανοίξεις νέους δρόμους στα προσωπικά σου, αλλά κάτι δεν κολλάει και τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα η πρόοδος που θα σημειώσεις θα είναι αμελητέα. Την Τετάρτη ο Ήλιος και ο Άρης θα σου ανοίξουν την όρεξη, θα σε γεμίσουν δημιουργική ρομαντική ενέργεια και θα νιώσεις την αυτοπεποίθηση να κοιτάξεις μπροστά. Ωστόσο το Σάββατο οι αντίστροφές κινήσεις της Αφροδίτης στον Καρκίνο και του Κρόνου στον Αιγόκερω θα κάνουν δύσκολη την υλοποίηση των όποιων σχεδίων είχες καταστρώσει τις προηγούμενες μέρες. Αυτή η δύσκολη κατάσταση είναι παροδική και το χαμόγελο θα επιστρέψει σύντομα.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα ζητήματα της καριέρας και της δουλειάς, τόσο πολύ, που ακόμη και τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα θα χρειαστεί να περάσουν σε δεύτερο πλάνο. Ο αγαπημένος σου μπορεί να νιώσει αγνοημένος με την προσήλωσή σου στα επαγγελματικά σου. Μην τον κάνεις να νιώθει δεδομένος, πες του πόσο πολύ τον εκτιμάς και θα κάνει υπομονή.

Η εξεύρεση νέας πελατείας και τα μακροπρόθεσμα σχέδια υπογραμμίζονται αυτήν την εβδομάδα. Πρόσεξε να μην αποσυντονιστείς από μη ρεαλιστικά, μεγαλόπνοα σχέδια. Δούλεψε τις ιδέες σου και μην φοβηθείς να ζητήσεις γνώμες ανθρώπων του χώρου που εκτιμάς. Κυνήγησε τους στόχους σου, το μυαλό σου λειτουργεί σωστά τώρα, εκμεταλλέψου το.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια έντονη περίοδος για εσάς ταυράκια μου. Οι υποχρεώσεις μαζεύονται και νιώθεις ότι γίνεσαι χίλια κομμάτια κάθε μέρα για να καταφέρεις μόνο τα… μισά. Βάλε πρόγραμμα, φτιάξε μια λίστα και οργανώσου.

Αν είσαι σε σχέση τότε ετοιμάσου για μια εβδομάδα γεμάτη αγάπη! Την Παρασκευή ο Δίας θα ευθυγραμμιστεί με τον Ποσειδώνα και η σύνδεσή σου με τον αγαπημένο σου θα φτάσει σε νέα επίπεδα. Ίσως έρθει και η στιγμή που θα αποφασίσετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, συγκατοίκηση; Δαχτυλίδι; Όλα είναι πιθανά!

Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σου κοστίσουν περισσότερο χρόνο και κόπο από όσο υπολόγιζες. Νιώθεις πιεσμένη, πάρε μια ανάσα και κάνε το καλύτερο που μπορείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιτέλους ήρθε η ώρα να σηκώσεις λίγο το κεφάλι από τη δουλειά. Κάτι νέο υπάρχει στο μυαλό σου. Ένα φλερτ με κάποιον που συναντάς σχεδόν καθημερινά μπορεί να γεννιέται. Αν είσαι σε σχέση τότε μπορείς να περιμένεις απεριόριστη στήριξη από τον αγαπημένο σου όσον αφορά την καριέρα σου. Αν είσαι single τότε μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο με κάποιον που γνώρισες και καλά θα κάνεις να μην συμβιβαστείς, αξίζεις κάτι καλύτερο.

Ομαδική δουλειά και δημόσιες σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο, προσπάθησε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου σε συναντήσεις, ειδικά αν είναι και ανώτεροι παρόντες. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να «χτίσεις» κάτι σημαντικό για την καριέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα προσωπικά σου θα δοκιμαστούν αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι σε σχέση τότε ίσως παρατήρησες ότι τον προηγούμενο καιρό υπήρχε λίγο ένταση στον αέρα, που τώρα μπορεί να γίνει ανυπόφορη. Αν φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι ότι είσαι έτοιμη να ξεσπάσεις, κάνε υπομονή μέχρι το Σάββατο, όταν η Αφροδίτη έρθει αντιμέτωπη με τον Κρόνο και σε κάνει να μπορείς να σκεφτείς ξεκάθαρα τις επόμενες κινήσεις σου.

Μπορεί να ξεκινά μια περίοδος αλλαγών και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Μην παίρνεις προσωπικά όσα λέγονται εδώ και εκεί, ειδικά στον εργασιακό σου χώρο. Κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα θα σε αγχώσουν αυτήν την εβδομάδα. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για εκπλήξεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, δεν είναι καλή περίοδος για ακριβές αγορές και δώρα, υπάρχει μια περίπτωση κάποια αυθόρμητη αγορά σου να προκαλέσει ένταση στην οικογενειακή σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Η προσοχή σου θα εστιαστεί στα ζητήματα του σπιτιού σου αυτήν την εβδομάδα και δεν είναι λίγα. Η υπομονή σου δοκιμάζεται και πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να διατηρήσεις τον έλεγχο. Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ίσως στη διακόσμηση, αλλά και στην αξιοποίηση κάποιων χώρων στο σπίτι. Το πιο σημαντικό είναι να μην ξοδέψεις παραπάνω από όσα αντέχεις. Ποιος ο λόγος να μετανιώνεις μετά; Κάνε προϋπολογισμό και μην παρεκκλίνεις.

Αν ψάχνεις για δουλειά ή για αλλαγή καριέρας, αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για συνεντεύξεις. Θα έχεις τύχη και σε νομικά ζητήματα, όπως η υπογραφή κάποιου συμβολαίου. Τα προσωπικά σου ζητήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, δεν το διάλεξες, απλά συμβαίνει. Μια μικρή συναισθηματικά αστάθεια μπορεί να οδηγήσει σε ξέσπασμα, συγκρατήσου και ξεκίνα να περπατάς για να ηρεμείς, μείνει λίγο μόνη κάποιες στιγμές για να ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στη δουλειά συμβαίνουν τόσα πολλά, που μπορεί να νιώσεις ότι πνίγεσαι Παρθένε μου. Οι ευκαιρίες όμως για πρόοδο είναι μπροστά σου και πρέπει να τις κυνηγήσεις. Αν είσαι σε σχέση τότε ετοιμάσου για μερικές μέρες με ένταση, υπάρχει η πιθανότητα κάποιοι φίλοι σου να μην αρέσουν στον αγαπημένο σου και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Παρέμεινε ουδέτερη, όσο δύσκολο και αν είναι. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα κάποιος φίλος σου να προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι αυτός που νομίζεις…

Δεν είσαι και στην καλύτερη διάθεση γενικά αυτήν την εβδομάδα. Μην δοκιμάσεις νέα πράγματα στη δουλειά, μείνε σε όσα νιώθεις άνεση και ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργούν. Δεν έχεις όρεξη για δράματα, αλλά μπορεί κάποιος συνάδερφός σου να έχει. Κράτησε την ψυχραιμία σου.

ΖΥΓΟΣ
Είναι σίγουρα μια τυχερή περίοδος για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για αυτήν την εβδομάδα είναι να μην εμπλακείς σε διαμάχες, κράτησε ουδέτερη στάση και παίξε το ρόλο του διαμεσολαβητή, σου ταιριάζει περισσότερο. Οι διπλωματικές σου ικανότητες υπογραμμίζονται και έχεις τη δυνατότητα να λύνεις προβλήματα.

Αν είσαι single τότε φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς αυτήν την εβδομάδα, ίσως βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και γνωρίσεις κάποιον ενδιαφέροντα. Αν είσαι σε σχέση τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μάθεις ευχάριστα νέα από τον αγαπημένο σου. Μια ξαφνική οικονομική ανταμοιβή, ή μια προαγωγή θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, ίσως δημιουργήσουν προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Νιώθεις ότι είσαι συνέχεια στο μικροσκόπιο και κάθε σου κίνηση γίνεται αντικείμενο κριτικής. Όσο πλησιάζει η εβδομάδα στο Σάββατο γίνεσαι όλο και πιο απόμακρη και αρχίζεις να τον αποφεύγεις με κάθε ευκαιρία. Κοίτα, αυτή η τακτική από τη μια σε κρατά σε ηρεμία, αλλά από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο μέλλον, προσπάθησε να μιλήσεις με τον άλλο και να λύσεις διπλωματικά τα θέματα που σε απασχολούν.

Στη δουλειά τα έχεις όλα υπό έλεγχο, όσο αποφεύγεις τις καινοτομίες και τις αλλαγές αυτήν την εβδομάδα. Μείνε στο δοκιμασμένο μονοπάτι και ολοκλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις σου. Τα ρίσκα δεν ευνοούνται, κυρίως τα οικονομικά. Θα υπάρξουν και εντάσεις ειδικά στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Φρόντισε να αναλαμβάνεις όσα σου αναλογούν και τίποτα περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστείς οικονομική βοήθεια από κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και κάτι τέτοια δεν τα αντέχεις. Οι καταστάσεις όμως θα σε κάνουν να ζητήσεις βοήθεια από τον αγαπημένο σου και φυσικά μετά θα έχεις ενοχές και θα νιώθεις ότι γίνεσαι ο δεύτερος τροχός στη σχέση σας. Στην περίπτωση όμως που εκείνος δεν το βλέπει έτσι, εσύ γιατί βασανίζεσαι;

Θα διαπρέψεις όμως στην επικοινωνία και αν εργάζεσαι στην εξυπηρέτηση πελατών, θα έχεις μια από τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου. Η αυτοπεποίθησή σου έχει χτυπήσει ταβάνι και αυτό κάνει κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος σου. Δεν είναι κακή συγκυρία να πετύχεις κάποιον στόχο σου, όπως πχ μια αύξηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθεις λίγο πεσμένη. Μερικές φορές η ζωή μοιάζει άδικη. Είσαι ο τύπος που βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά μπορεί αυτήν την εβδομάδα να φτάσεις στα όριά σου. Τα καλά νέα είναι ότι ο αγαπημένος σου ή οι κοντινοί σου φίλοι είναι πρόθυμοι να σταθούν στο πλευρό σου και να σου θυμίσουν ότι δεν είσαι μόνη.

Θα χρειαστεί να πάρεις μερικές σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν το οικονομικό σου μέλλον. Τα πράγματα πάνε καλά σε αυτόν τον τομέα και χρειάζεται να απασχολείσαι πολλές ώρες καθημερινά με τα επαγγελματικά σου. Ίσως αυτό γίνει εις βάρος της κοινωνικής σου ζωής.

Δεν έχεις χρόνο για αρνητικές σκέψεις και αμφιβολίες τα πράγματα θα εξελιχθούν γρήγορα αυτήν την εβδομάδα και θα περάσει πριν το καταλάβεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν νιώθεις ότι κουβαλάς εσύ το περισσότερο βάρος στη σχέση σου, τότε δεν θα είναι μια καλή εβδομάδα. Πολλά δυσάρεστα συναισθήματα έχουν συσσωρευτεί μέσα σου και ξέρεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να τα αγνοείς. Μήπως ο σύντροφός σου έχει σταματήσει να παλεύει για εσάς και απλά είναι βολεμένος; Δυσάρεστο, αλλά ήρθε η ώρα να δεις την πραγματικότητα.

Το άγχος και οι αλλαγές τις τελευταίας στιγμής στη δουλειά, ίσως είναι ένα μήνυμα για αλλαγές στο άμεσο μέλλον. Μην αποφεύγεις τους μπελάδες, συνεργάσου και θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Έχεις στόχους για να αυξήσεις τις απολαβές σου, φρόντισε να κρατάς την αυτοπεποίθησή σου σε υψηλά επίπεδα για να καταφέρεις αυτά που ποθείς. Να ακούς τους άλλους και να τους προσεγγίζεις σαν ίσος προς ίσο, εκδηλώσεις αλαζονείας αυτήν την περίοδο δεν θα βγουν σε καλό.

ΙΧΘΕΙΣ
Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε περίοδο ανακατατάξεων. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να μειώσετε λίγο τις εξόδους σας. Κάποια οικονομικά προβλήματα απαιτούν την προσοχή σου και πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα έξοδά σου. Αν είσαι single τότε κάποιος φίλος σου ίσως θελήσει να σου γνωρίσει κάποιον. Το πρώτο ραντεβού έχει πολλές πιθανότητες να είναι μια καταστροφή. Σκέψου όμως να δώσεις άλλη μια ευκαιρία, μπορεί να εκπλαγείς.

Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τις δραστηριότητες που σε κάνουν να ηρεμείς και να ξεσκάς. Κανόνισε μικρά καθημερινά διαλλείματα για περίπατο, γυμναστική ή ακόμη και ζωγραφική. Το μυαλό χρειάζεται τόνωση και φόρτιση για να αντεπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς.

Read More

And More