Ο νέος «χαλίφης» στην Ξάνθη με πλάτες του Ιβάν

Ο νέος «χαλίφης» στην Ξάνθη με πλάτες του Ιβάν

Ο Βασίλης Δεκάρικος αποκαλύπτει: Ο Ηλίας Αϊβαζόγλου, το ραντεβού με τον Μάκη, ο Πανόπουλος που δεν κρατιέται και η ανάγκη να βγει κάποιος μπροστά. Τάχα μου, τάχα μου…

Έχω κέφια αγαπητοί μου σήμερα και έχω και αποκαλύψεις να σας κάνω. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία, υπαρκτή και σε εξέλιξη για να ανεβάζω την αδρεναλίνη στα ύψη με το «καλημέρα».

Πρωταγωνιστές δύο αδέλφια. Είναι ξεκάθαρη πλέον η προτίμηση των υπαλλήλων του «πατριάρχη», του «χαλίφη» του βορρά ντε, στα αδέλφια το τελευταίο διάστημα. Βλέπετε ο ανιψιός δεν του βγήκε σε καλό και έμπλεξε χοντρά. Και ακόμη μπλεγμένος είναι ο «χαλίφης» του βορρά, μην τσιμπάτε στις επικοινωνιακές κορώνες και τα χοντρά ψέματα των «λαλάκηδων».

Αλλά ας μείνουμε στην ιστορία μας που εξελίσσεται. Κρατείστε στο μυαλό σας τα εξής: ΠΑΟΚ, Ξάνθη, πολυιδιοκτησία. Πως το έλεγε ο Βέγγος; Μπικίνι, γυναίκα, τραγικό. Κάπως έτσι λοιπόν, οι τρεις παραπάνω λέξεις είναι «κλειδιά» στην ιστορία μας που ξαναλέω (για να γίνω ολίγον τι, κουραστικός) σε εξέλιξη.

Για να καταλάβεις αγαπητέ μου αναγνώστη πόσο πολύ «τρέχει» το πράγμα, πόσο «φρέσκο» είναι το deal, το ραντεβού το κρίσιμο έγινε στην Αθήνα κατά την παραμονή του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και πριν το αυριανό με την ΑΕΚ.

Το ξέρω σε «ανάβω» τώρα αναγνώστη του (σ.σ. δεν λέω αναγνώστρια μου για να μην παρεξηγηθούμε». Πάρε και το καλό τώρα. Ο Μάκαρος, ναι καλέ, ο Γκαγκάτσης, το παιδί για όλες τις δουλειές του Ιβάν, το φιλαράκι του λαλάκη που του κάνει τον υποβολέα, ήταν ο ένας στο ραντεβού.

Ο άλλος ήταν το ένα από τα δύο αδέλφια. Κάνω την πρώτη αποκάλυψη. Πρόσθεσε στις λέξεις «κλειδιά» το όνομα, Ηλίας Αϊβάζογλου.

Εξαίρετος επιχειρηματίας εκ Τρικάλων. Μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο Αϊβάζογλου έχουν την εταιρεία Top Line, μεταφορές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουν και το οικονομικό προφίλ για να βγουν μπροστά…

Αν σε έχω μπλέξει αναγνώστη μου, σε ξεμπλέκω σιγά-σιγά. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος συνεχίζει το ρεσιτάλ του.
Επιστροφή στο παρελθόν για να σε βοηθήσω. Τα θυμάστε τα αδέλφια Μπίκα; Που είχαν εταιρεία που διαφημιζόταν στην φανέλα του ΠΑΟΚ και εμφανίστηκαν ξαφνικά λίγο μετά αφότου έσκασε το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας του Ιβάν στην Ξάνθη μέσω του ανιψιού Καλπαζίδη, να θέλουν να… αποκτήσουν την Ξάνθη; Ε, τότε η ιστορία που πήγε να γίνει δεν προχώρησε, δεν είχαν και το οικονομικό μέγεθος για να βγουν μπροστά…

Αρχίζεις και με πιάνεις αναγνώστη έτσι, τσακαλάκος είσαι…

Αφού λοιπόν μας «έκαψε» η αλαζονεία που βάλαμε, εμείς ο «χαλίφης» του βορρά, τον ανιψιό Καλπαζίδη να πάρει την Ξάνθη μέσω των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, αφού μας έπιασαν με την «γίδα στην πλάτη» και όλο το κοπάδι μαζί ψάχνουμε τρόπο να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Τάχα μου, τάχα μου, που έλεγε και ο Χατζηχρήστος για να συνεχίσω να σου πετάω «δροσιές» από τον αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο και τις κωμωδίες που λατρέψαμε. Κωμωδία ζούμε και εδώ άλλωστε αγαπητέ μου αναγνώστη με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη, την πολυιδιοκτησία, την ΕΠΟ και τους δικαστές που απειλούνται ανοικτά, ακόμη και για την ίδια την ζωή τους, και ακόμη κανείς από το ελληνικό κράτος και την πολιτεία δεν επεμβαίνει.

Ξέφυγα όμως πάλι, λιγάκι. Επιστρέφω.

Το ραντεβού Γκαγκάτση-Ηλία Αϊβαζόγλου έχει να κάνει με την Ξάνθη. Ο Ηλίας Αϊβαζόγλου έχει τα Τρίκαλα, στα Τρίκαλα τα τοπικά ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες γράφουν πως σκέφτεται να την «κάνει».

Την ίδια ώρα ο Ηλίας είναι «σκοτωμένος» με τον αδελφό του Γιώργο! Στα δικαστήρια ετοιμάζονται να φτάσουν! Γιατί όμως; Δεν θα μπω εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος στα προσωπικά τους, δεν μου το επιτρέπει το σαβουάρ βιβρ άλλωστε.

Ίσως όμως να παίζει ρόλο ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη και η πολυιδιοκτησία σε αυτό, οι λέξεις «κλειδιά» που σας είπα από την αρχή. Και μια ακόμη, η ΑΕΚ. Που την θυμήθηκα την ΑΕΚ τώρα; Μα, τα αδέλφια Αϊβαζόγλου είναι του «εξυγιαντικού» τόξου. Όταν οι Πόντιοι, Μελισσανίδης, Σαββίδης ήταν αγκαλιά και μαζί… έσωζαν το ελληνικό ποδόσφαιρο βάζοντας μπροστινό τον Βαγγέλη τον Γραμμένο στην ΕΠΟ τα αδέλφια «κόλλησαν» με διαφορετικό «χαλίφη». Τότε δεν ήταν πρόβλημα. Τώρα είναι. Μην κοιτάτε που πρόσκαιρα οι Πόντιοι τα ξαναβρήκαν. Ακόμη υπάρχει το θέμα μεταξύ τους, και έτσι ο Ηλίας που είναι με το «χαλίφη» του βορρά και για αυτό συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση τσακώθηκε με τον Γιώργο που είναι με τον «χαλίφη» του νότου. Ο Γιώργος άλλωστε για να στο κάνω πενηνταράκια αναγνώστη μου έχει στα Τρίκαλα για δικηγόρο τον Γρηγορίου, αυτόν που ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος ήθελε για πρόεδρο της ΕΠΟ. Ετσι ο ένας αδελφός, ο Ηλίας είναι με τον βορρά, δηλαδή τον Ιβάν, ο άλλος ο Γιώργος με τον Νότο, δηλαδή τον Τίγρη, κατά κόσμον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το έπιασες τσακαλάκο έτσι;

Όλη η δουλειά λοιπόν, και με την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας να εξετάζεται εκ νέου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έχει να κάνει με το ποιος θα βρεθεί για να εμφανιστεί ως νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης. Και να έχει και το οικονομικό βάρος να πείθει για αυτό, καθώς ο ανιψιός, το σερβιτοράκι από την Κομοτηνή δεν το είχε τελικά και συνάμα διέσυρε και τον Ιβάν με το θέμα να βγαίνει στο φως και να κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ψάχνουν εναγωνίως στον ΠΑΟΚ για το νέο «αφεντικό» (σ.σ. τάχα μου, τάχα μου όπως έλεγε και ο Χατζηχρήστος) της Ξάνθης καθότι κιόλας, και εδώ σου δίνω και άλλη μια αποκαλυψούλα αναγνώστη μου, ο Χρήστος ο Πανόπουλος δεν πρόκειται να κρατήσει έστω και τυπικά άλλο την ομάδα. Έχει διαμηνύσει στο μεγάλο «αφεντικό» πως με το που τελειώσει την σεζόν το «κλείνει» το μαγαζί και την κάνει. Εκκρεμότητες ο ίδιος δεν έχει, αν με καταλαβαίνεις αναγνώστη μου, αρκετά έμπλεξε με τον «μπακαλίστικο» τρόπο που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και το σύστημα του (σ.σ. κάτι σαν το μπακάλικο που δούλευε ο Ζήκος…) και όπου φύγει – φύγει.

Για αυτό και ο Μάκης ο Γκαγκάτσης τρέχει και δεν φτάνει εν όψει και της νέας εκδίκασης στην επιτροπή εφέσεων. Τα αδέλφια Αϊβάζογλου στέκονται, σου λέει. Βέβαια προς το παρόν «σκοτώνονται» μεταξύ τους αλλά αυτό μπορεί και να μην σημαίνει και τίποτα.

Το deal να γίνει και ο Μάκης με τον «στρατό» του θα κάνει το άσπρο-μαύρο. Νομίζει βεβαίως, όπως νόμιζε και με τον ανιψιό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ