Το τερμάτισαν

Το τερμάτισαν

«Μη χάσετε το Σάββατο. Ο Ιβάν Σαββίδης στη πόλη μας. Γιατί το ποδόσφαιρο γιορτάζει και εμείς εδώ στα Γρεβενά ξέρουμε απο πανηγύρια»

«Περίπτωση. Μεγάλη περίπτωση. Μη χάσετε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Ο Ιβάν Σαββίδης και το συγκρότημα του, στην πόλη μας. Ο μεγάλος Ιβάν Σαββίδης στο πανηγύρι των Γρεβενών. Το Σάββατο. Στη πόλη μας. Ο Ιβάν Σαββίδης. Με παϊδάκι στα κάρβουνα απο την ταβέρνα του Τάκα, καλό κρασί και όμορφα κορίτσια.

Παίζει δεκαπενταμελής ορχήστρα.

Κλαρίνο, Μάκης Γκαγκάτσης.

Κονφερασιέ, Giorgi Savvidi με καινούργια ποντιακά ανέκδοτα όπως o «ΠΑΟΚ θα πάρει καλύτερο του Πρίγιοβιτς».

Η είσοδος δωρεάν. Στην έξοδο δίνεται ότι έχετε ευχαρίστηση για την ενίσχυση της Εξυγίανσης.

Κυρίεςςςςς μοοοουυυυυυυ».

Ναι, σύντροφοι.  Και ο Μάριος ο Μπλάκμαν στις υπηρεσίες της Εξυγίανσης. Η δουλειά δεν είναι ντροπή άλλωστε. Τόσοι παίρνουν μεροκάματο. Στην τελική ο Μάριος θα κάνει και κάτι. Ο Κουκουλάκης που παίρνει 15 χιλιάρικα το μήνα ως υπεύθυνος του VAR που δεν έχουμε, τι ακριβώς κάνει. Και ο Μάριος λοιπόν στον αγώνα. Για να γυρίσουν επιτέλους πίσω οι Κυριακές μας.

Στην τελική χαρές έχουμε. Θα τις ποινικοποίησουμε και αυτές;

Πανηγύρι το Σάββατο στα Γρεβενά. Κοτζάμ Ιβάν Σαββίδης θα εμφανιστεί σε ρόλο γκεστ-σταρ στη γιορτή του ποδοσφαίρου της τοπικής ΕΠΣ. Σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ.

Πρόπερσι ήταν ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης, πέρσι ο Βαγγέλας ο Γραμμένος. Φέτος ο πρόεδρος τρελάθηκε και χτύπησε κορυφή. Κατευθείαν απο το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης των ηγετών. Απο το δεξί χέρι του Πούτιν. Απο την εκκλησία της Παναγιάς της Σουμελάς.

Πρωταθλητισμό κάνουμε άλλωστε. Χαλίφης Ιβάν….bitches.

Κατουρήθηκαν απο τη χαρά τους στην πόλη. Είδαν και πέρσι κάποια στιγμή τον Τεβεκέλη με τον Πουρλιοτόπουλο να τρώνε κάτι κοψίδια με τον πεθερό του Αρετόπουλου πριν απο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλά τώρα χάσανε τη μπάλα. Ο Ιβάν. Ο ίδιος ο Ιβάν στη γιορτή μας; Μα πόσο καλός είναι τελικά ο Θεός με τα Γρεβενά!

Έπαθαν τέτοια παράκρουση οι ντόπιοι που μέχρι αφίσα έφτιαξαν. Πάτησαν μάλιστα πάνω σε μια της Γωγώς Τσαμπά απο την γιορτή στην Κερασία, την αφίσα που πήρε το πρώτο βραβείο προώθησης πανηγυριών 2018, και δημιούργησαν μια ακόμη καλύτερη. Για τον Ιβάν μιλάμε άλλωστε. Για τον άνθρωπο Ιβάν. Για τον επαναστάτη Ιβάν που αηδίασε κάποια στιγμή και πήρε το όπλο του αλλάζοντας τα πάντα.

Τα λόγια είναι περιττά. Μόνο δάκρυα και ιδρώτας. Ψωμί και τουλίπες. Μακαρόνια με κιμά.

Το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του. Στην εποχή της… εξυγίανσης και των γκεστ σταρς.

ΥΓ. Κάποτε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, με πολύ προωθημένη σκέψη «έχτισε» το αφήγημα της «εγκληματικής οργάνωσης» πάνω σε μια συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιώργο Σαρρή σε κεντρικό ξενοδοχείο.  Τώρα που τα ξενοδοχεία είναι… ημιδιαμονής στο ποδόσφαιρο με τους Χαλίφηδες, δεν ασχολείται κανείς. Τι πιο λογικό απο το να παίρνει ο Γραμμένος το συμβούλιο της ΕΠΟ και να το πηγαίνει πέρσι στο ξενοδοχείο του Ιβάν στη Θεσσαλονίκη. Τι πιο ποδοσφαιρικό απο το να γιορτάζουν οι ΕΠΣ με τον «Χαλίφη» γκεστ σταρ.

Ας συνεχίσουμε να το παίρνουμε στη πλάκα. Γιατί για σοβαρά δεν αξίζει…

Δείτε την αφίσα:

Δείτε και μια Γωγώ Τσαμπά έτσι για να γουστάρετε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ