Ο Βόλος «βλέπει» Γιακουμάκη

Ο Βόλος «βλέπει» Γιακουμάκη

Ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού βρίσκεται στο στόχαστρο του πρωτοπόρου της Football League

Τις τελευταίες αγωνιστικές το τρένο του Βόλου μπορεί να έχει κάνει κάποιες στάσεις αλλά μέχρι στιγμής με την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα του φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Football League και την απ ευθείας άνοδο στην Super League.

Στην όμορφη Μαγνησία, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη το τσεκάρισμα μεταγραφικών στόχων ενόψει της νέας περιόδου και φυσικά παρακολουθούν στενά και την εγχώριο αγορά. Ενας από τους παίκτες που αρέσει πολύ είναι ο Πέτρος Γιακουμάκης.

Το συμβόλαιο του 26χρονου μεσοεπιθετικού του Λεβαδειακού λήγει το καλοκαίρι και έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει από την Βοιωτία. Ο Κρητικός έχει απαρνηθεί αρκετές φορές την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσει το τίμημα και να παρακολουθήσει τους επόμενους αγώνες από την εξέδρα. «Εθιμο» που συνηθίζει να τηρεί ο Γιάννης Κομπότης…

Φυσικά η απουσία του από τους τελευταίους δυο αγώνες δεν έχει να κάνει με αυτό, αφού στο ματς με τον Ατρόμητο είχε υποστεί θλάση και αποχώρησε νωρίς. Τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην διάθεση του Καραγεωργίου και εκεί θα φανούν οι προθέσεις της διοίκησης.

Ο Γιακουμάκης φέτος δεν είναι το ίδιο παραγωγικός με τις προηγούμενες σεζόν και αυτό μπορεί να του κοστίσει. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει αρκετές προτάσεις και για αυτό και ο ίδιος δεν θα βιαστεί να αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ