Αποχαιρέτησε την Κύμη ο Κουτσός

Αποχαιρέτησε την Κύμη ο Κουτσός

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κύμης, Ισίδωρος Κουτσός, ευχαρίστησε την ομάδα της Εύβοιας για τα 4 χρόνια που έζησε ως μέλος της.

Η ομάδα της Κύμης δεν υφίσταται πλέον, μετά τη συνένωση με το Λαύριο. Η ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής αγόρασε το ΑΦΜ των Ευβοιωτών και πήρε τη θέση της στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Ισίδωρος Κουτσός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κύμης τον περασμένο Νοέμβρη και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, αλλά τα διοικητικά προβλήματα, προκάλεσαν την αδυναμία συμμετοχής της. Ο Έλληνας προπονητής βρισκόταν από το 2015 στην Κύμη και μετά την αποχώρησή του, ευχαρίστησε το σύλλογο για τα όσα έζησε μαζί της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς: «Μια πορεία τεσσάρων χρόνων πλήρης συναισθημάτων έφτασε στο τέλος της. Η παραμονή μου στη ομάδα της Κύμης, μου έδωσε εμπειρία, μοναδικές στιγμές και σχέσεις ζωής με τους αθλητές ,τους προπονητές και την Διοίκηση, τους οποίους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδώρου για την ευκαιρία που μου πρόσφερε να αναλάβω την ομάδα, ως πρώτος προπονητής ,σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ