Βασιλόπουλος: «Να διαχειριστούμε ξανά το «πρέπει»

Βασιλόπουλος: «Να διαχειριστούμε ξανά το «πρέπει»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με το Ρέθυμνο και τόνισε πως πρέπει να διαχειριστεί τον ρόλο του «πρέπει» και να πάρει τη νίκη.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο (20/4, 16:45) σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει για να «κλείδωσε» το πλεονέκτημα στο πρώτο γύρο των Playoff.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχολίασε το ματς με τους Κρητικούς και ανέφερε πως το Περιστέρι πρέπει να διαχειριστεί ξανά το «πρέπει» σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασιλόπουλος:

«Να διαχειριστούμε ξανά το «πρέπει»

Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου τα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα κρίνουν και την θέση κατάταξης και το ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Γι΄αυτό και πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο πλάνο μας.

Καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να διαχειριστούμε το “πρέπει” διότι προερχόμασταν από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τα πήγαμε εξαιρετικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα, απέναντι στο Ρέθυμνο.

Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το Ρέθυμνο παραμένει “ζωντανό” στο κόλπο της παραμονής και θα μπει αποφασισμένο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Δουλεύουμε σωστά, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά και μπορούμε και παραπάνω. Θέληση υπάρχει!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ