Γιορκ: «Να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό»

Γιορκ: «Να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό»

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ, μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι της «ένωσης» με τον Χολαργό στα πλέι-οφ της Basket League.

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Γκέιμπ Γιορκ, φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ και στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε πως τις ημέρες που δεν είχε η «ένωση» αγωνιστική δράση οι παίκτες μπόρεσαν να ξεκουραστούν.

Τα πλέι-οφ ξεκινούν αύριο (18/5) και οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ, με τον 25χρονο να τονίζει πως η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είναι δυνατή και πως για να έρθει η νίκη θα χρειαστεί το σύνολο του Λούκα Μπάνκι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκέιμπ Γιορκ:

«Καλησπέρα σας φίλοι μου,

Επιτέλους, τα πλέι οφ ξεκινούν αύριο και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτήν την εξέλιξη. Αυτές τις δέκα ημέρες είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, αλλά και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Δώσαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά σε διάστημα λίγων ημερών με Παναθηναϊκό και Περιστέρι. Κρατήσαμε την ενέργεια μας σε υψηλά επίπεδα και όλοι στην ομάδα είμαστε έτοιμοι για τη σειρά με τον Χολαργό.

Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο. Ο Χολαργός αν και νεοφώτιστη ομάδα απέδειξε μέσα στη χρονιά πόσο δυνατός αντίπαλος είναι. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που εντός και εκτός ρακέτας μπορούν να προκαλέσουν ζημιές.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ελέγξουμε το ρυθμό με την έναρξη του αγώνα, να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό και να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τεράστια δίψα για τα πλέι οφ. Σας περιμένουμε στο γήπεδο.

Να είστε όλοι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ