Θετική η ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση, περιμένει όμως την Πολιτεία

Θετική η ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση, περιμένει όμως την Πολιτεία

Η ομοσπονδία θέλει να γίνουν.. στιγμιαία οι ομάδες 16 για να σωθεί το Λαύριο, όμως η έγκριση πρέπει να έρθει από την κυβέρνηση η οποία έχει το μυαλό στις εκλογές

Πολλά βλέπουμε να συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα πλήξουμε με αυτό. Όπως στην περίπτωση της περίφημης αναδιάρθρωσης.

Άπαντες από την Basket League θέλουν να σωθεί το Λαύριο και ουσιαστικά να αποκατασταθεί η τάξη σε αυτήν την περίπτωση.. Ο ΕΣΑΚΕ απέστειλε στην ομοσπονδία το έγγραφο όπου ομόφωνα οι ομάδες συναινούν να γίνουν 16 από τη νέα σεζόν, με την ΕΟΚ να το προωθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε το ίδιο χαρτί και από την ομοσπονδία, όμως εδώ υπάρχει ένα τεράστιο αλλά.

Για να προσχωρήσει η διαδικασία, με την ΕΟΚ να αποστέλλει άμεσα το χαρτί, πρέπει να ψηφιστεί η αναδιάρθρωση στην Βουλή. Που χρόνος όμως για κάτι τέτοιο ειδικά μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τις εκλογές που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου;

Πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο η Βουλή να κλείσει, να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο και να μην προχωρήσει η τροπολογία, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να είναι εντελώς στον αέρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ