Από τη Ρόδο στη Λάρισα ο Πάρης Μαραγκός

Από τη Ρόδο στη Λάρισα ο Πάρης Μαραγκός

Τον ήθελε ο Πανιώνιος, αλλά ο Μαραγκός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, που «ψηλώνει» με τον πρώην παίκτη του Κολοσσού

Πριν από λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε από τον Κολοσσό κι όλα έδειχναν πως θα κατηφόριζε για τη Νέα Σμύρνη. Ο Πάρης Μαραγκός προτίμησε τη Λάρισα κι εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

«Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου (25/1/94) φόργουορντ, Πάρη Μαραγκού. Ο Μαραγκός βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ, μέχρι το τέλος της περιόδου. Με ύψος 2μ05 αποκτήθηκε ώστε να δώσει μεγαλύτερο βάθος στις θέσεις των ψηλών.

Τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Παναθηναϊκό, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε στο high school με το Blue Ridge, ενώ στη αμέσως μετά αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα με τους George Washington Colonials, αλλά και με τους American Eagles.

Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Το 2017 αγωνίστηκε στη Λάρισα, με την ομάδα του Φάρου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη, έχοντας 3,1 πόντους και 1,8 ριμπάουντ μ.ο. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο την άρχισε με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, πριν έρθει στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ