Επένδυση από τον Ιωνικό με τον 22χρονο Νίκο Μαραγκίδη

Επένδυση από τον Ιωνικό με τον 22χρονο Νίκο Μαραγκίδη

Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή Έλληνα που είχε δικαίωμα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Μαραγκίδη

Κόσμος πάει κι έρχεται στη Νίκαια, ο Ιωνικός περνά μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, καθώς η διοίκηση επιχειρεί ένα… νοικοκύρεμα, ώστε να βγει η χρονιά χωρίς χρέη, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρήσει τον σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έφυγε, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, αποκτήθηκε, ξένοι έρχονται (Κάλαχαν) κι άλλοι φεύγουν (Μπαρτ), αλλά αυτό δεν εμποδίζει το κλαμπ να κάνει κινήσεις με μέλλον, όπως η απόκτηση του Νίκου Μαραγκίδη.

Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ, με ύψος 2μ03, ξεκίνησε τη σεζόν στον Πανιώνιο, όπου όμως δεν βρήκε χώρο για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά του στον Εθνικό (στο πρωτάθλημα της Α2), μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Γιάννη Λίβανου, ο οποίος πάντως δεν την υποστήριξε. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Λίνος Γαβριήλ, ο Μαραγκίδης δεν βρήκε χώρο στη 12άδα κι έτσι με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας.

Ο νεαρός παίκτης έκανε εδώ και περίπου έναν μήνα προπονήσεις στον Ιωνικό, ο Νίκος Βετούλας εκτίμησε το ταλέντο του και εισηγήθηκε την απόκτησή του, κάτι που δεν άλλαξε, παρότι ο Πατρινός κόουτς αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Στη Νίκαια πιστεύουν ότι ο νεαρός Μαραγκίδης έχει πολλά να μάθει και να δείξει, θεωρώντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ