Φλεβαράκης : «Τα λάθη μας καθόρισαν τον νικητή»

Φλεβαράκης : «Τα λάθη μας καθόρισαν τον νικητή»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης

Εντάξει, το Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να είναι στους στόχους του ΠΑΟΚ, όμως ο Κώστας Φλεβαράκης περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του, καθώς απέναντί τους δεν βρίσκονταν κανένα μπασκετικό μεγαθήριο. Ο «δικέφαλος» έμοιαζε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα με τη Σζομπατέλι, αλλά στο τέλος δέχθηκε δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Ουγγαρία: «Κάποιοι από τους σημαντικούς μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε μπροστά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά χάσαμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο και αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά φέτος. Καταφέραμε για τα πρώτα 35-36 λεπτά να είμαστε στο παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 5 λεπτά, στο κρίσιμο σημείο του, κάναμε λάθη, τα οποία ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη. Η Σζοκμπατέλι πάλεψε για 40 λεπτά σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα.

Για εμάς ήταν ακόμα ένα ματς που είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Παλέψαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά, όταν έπρεπε να είμαστε φρέσκοι και με μεγαλύτερη ενέργεια, για να βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε 10 ελεύθερες βολές, ενώ είχαμε και ένα πρόβλημα με τα φάουλ στους ψηλούς και ειδικά με τα 5 φάουλ του Ζήση Σαρικόπουλου, που δεν μας επέτρεψαν να τον έχουμε στο τέλος.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας διαδικασίας. Ξέρετε ότι είχαμε μία πολύ μικρή σε διάρκεια προετοιμασία κι έτσι πρέπει σε κάθε αγώνα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και σύντομα να βρούμε τον τρόπο για να είμαστε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ