Και με τη «βούλα» συμπαίκτης του Αντετοκούμπο ο Μπέντερ

Και με τη «βούλα» συμπαίκτης του Αντετοκούμπο ο Μπέντερ

Ο Ντράγκαν Μπέντερ έγινε και επίσημα παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, αν και πριν λίγες μέρες έφτασε κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντράγκαν Μπέντερ βρέθηκε κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι φιναλίστ της δυτικής περιφέρειας, όμως, «έκλεψαν» τον παίκτη από τη ρωσική ομάδα, με τον 21χρονο να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη, παρέχοντας ετήσιο συμβόλαιο 3,5 εκατ. δολαρίων στον 21χρονο φόργουορντ-σέντερ.

Ο general manager των «ελαφιών», Τζον Χορστ, είπε στην επίσημη δήλωσή του για τον παίκτη: «Ο Ντράγκαν είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον προσθέσαμε στην ομάδα μας. Στα 21 του χρόνια ο Ντράγκαν θα συνεχίσει να εξελίσσει το παιχνίδι του δουλεύοντας με τον κόουτς Μπαντ και το εξαιρετικό επιτελείο του».

Ο νεαρός φόργουορντ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα «πρότζεκτ» του κροατικού μπάσκετ. Το 2016 επιλέχθηκε στο Νο4 του ντραφτ με τους Σανς, ενώ την προηγούμενη σεζόν, «μέτρησε» στην ομάδα του Φοίνιξ, 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 0,5 μπλοκ και 0,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ