Ο ΠΑΟΚ θέλει 4Χ4 νίκες πριν τα ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ θέλει 4Χ4 νίκες πριν τα ντέρμπι

Ο Δικέφαλος για 3η φορά τα τελευταία χρόνια θα δώσει τέσσερα σερί ματς στην Τούμπα. 

Οι αλλαγές του προγράμματος της Super League λόγω της αναβολής της 15ης αγωνιστικής εξαιτίας του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου σε συνδυασμό με τη ρεβάνς του Κυπέλλου δημιούργησαν ένα περίεργο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα σερί ματς στην Τούμπα μέσα σε διάστημα 12 ημερών.

Κατά σειρά θα παίξει πρώτα με Πανιώνιο (19/1) για το πρωτάθλημα, μετά με Παναχαϊκή για το Κύπελλο (22/1) και στη συνέχεια με ΟΦΗ (27/1) και Γιάννινα (30/1) ξανά για τη Super League με την 15η αγωνιστική να πηγαίνει μετά την 18η

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αυτή τη σειρά αγώνων φτάνοντας τους 50 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παίρνοντας την πρόκριση στο Κύπελλο.

Ο στόχος σε αυτά τα τέσσερα ματς είναι απλός (4Χ4 νίκες) αλλά συνάμα και δύσκολος.

Τον Ιανουάριο του 2012 ο ΠΑΟΚ είχε και τότε τέσσερα σερί ματς στην Τούμπα μέσα σε 11 μέρες. Τότε ο Λάσλο Μπόλονι είχε εκφράσει την άποψη ότι ανεξάρτητα από τα ονόματα των αντιπάλων είναι δύσκολο να κάνει μια ομάδα 4Χ4 νίκες (ακόμη και στην έδρα της) μέσα σε 10 μέρες.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά σειρά 2-1 τον Εργοτέλη (πρωτάθλημα), 2-0 την ΑΕΚ (Κύπελλο), 1-0 τον Πανιώνιο (πρωτάθλημα) αλλά δυστυχώς σκόνταψε στο 4ο ματς της σειράς χάνοντας με 1-2 στην παράταση από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο (με τον Φυτανίδη να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρηση και να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση με το απίθανο γκολ που πέτυχε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και για το οποίο έφερε τεράστια ευθύνη και ο Γλύκος…).

Συμπτωματικά και τότε όπως και τώρα, μετά την τετράδα αγώνων στην Τούμπα ακολουθούσαν ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη! Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει τότε 0-2 την Ένωση, αλλά έχασε με 0-2 από τους ερυθρόλευκους…

Τέσσερα σερί ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είχε και τον Οκτώβριο του 2014. Πάλι δεν μπόρεσε να κάνει 4Χ4 νίκες. Κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο (πρωτάθλημα), έχασε 0-1 από τη Φιορεντίνα (Europa League), κέρδισε 4-1 τη Βέροια (πρωτάθλημα) και μετά κόλλησε στο 1-1 με τα Γιάννινα στο Κύπελλο.

Γενικότερα είναι σπάνιο να παίζει μια ομάδα τέσσερα σερί ματς στην έδρα της και ο ΠΑΟΚ οφείλει να αποφύγει τα λάθη και να κάνει σωστά τη δουλειά του (με 4Χ4 νίκες) για να πάει με φόρα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ