Ολυμπιακός: Παντού είναι… Πειραιάς!

Ολυμπιακός: Παντού είναι… Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός υπάρχει παντού! Ο Ολυμπιακός που καμαρώνει για τους ανθρώπους που μεγαλούργησαν υπηρετώντας τον και συνεχίζουν να μεγαλουργούν σε τοπ επίπεδο. Ο Ερνέστο είναι το βασικότερο παράδειγμα.

Για κάποιους, που πλέον είναι γνωστός και ξεκάθαρος ο ρόλος και η «δουλειά» τους, ο Ολυμπιακός που στα τελευταία 23 χρόνια κατέκτησε 19 πρωταθλήματα, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από ότι κάνει τώρα η… εξυγίανση.

Το παραμύθι τους για τα… «20 πέτσινα» και όλα όσα ανακάλυψαν για να δικαιολογούν την ανυπαρξία τους και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου τους για τις αποτυχίες τους χάθηκε μαζί με τον… δράκο. Έμειναν όλοι τους, ενωμένοι, καθώς μόνο έτσι μπορούσαν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, να προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους. Δυστυχώς για αυτούς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ασχολούνται καν πλέον μαζί τους. Και οι τελευταίοι κατάλαβαν.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε που κυριάρχησε στην Ελλάδα και έκανε την Ευρώπη να μιλάει για αυτόν, ανέδειξε προπονητές και ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη.

Μέσω του Ολυμπιακού κατάφεραν να μεγαλουργήσουν, αφού πρώτα μεγαλούργησαν με τα ερυθρόλευκα.

Θέλετε να δούμε ποια είναι η… συμμορία του Ολυμπιακού; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένα από τα εκλεκτά της μέλη. Ο προπονητής που πήρε τρεις τίτλους δια περιπάτου στην Ελλάδα και έπαιξε ποδόσφαιρο που οι… εξυγιαντές δεν έχουν δει ότι στα τρελά τους όνειρα. Δεν φαντάζονται καν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που αυτή την στιγμή αποτελεί το Νο1 παράδειγμα της… ερυθρόλευκης συμμορίας. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα που πριν λίγες μέρες πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην χώρα του. Και παίζει την Τετάρτη ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ.

Και ο Ερνέστο, που λατρεύτηκε και λατρεύει τον Ολυμπιακό, είναι η κορυφή της πυραμίδας. Ο Μάρκο Σίλβα που κάνει καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που οι… εξυγιαντές έσκιζαν τα πτυχία τους πως δεν θα μπορεί να τελειώνει ματς σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά στην Κρίσταλ Πάλας κάνει μεγάλη καριέρα χωρίς να έχει αποβληθεί, ο Κώστας Μανωλάς που πρωταγωνιστεί στην Ρόμα και το καλοκαίρι παίζει σε μεταγραφικά σενάρια κορυφαίων συλλόγων, ο Σιόβας που κάνει θραύση στην Ισπανία, ο Ζαρντίμ που βρίσκεται στους κορυφαίους προπονητές της εποχής μας.

Ο Μαζουάκου που κοστολογείται καμια 40αρια εκατομμύρια ευρώ στην Γουεστ Χαμ, ο Χολέμπας που στα 35 του κάνει πάταγο στην Πρέμιερ Λιγκ με την Γουότφορντ, ο Φέισα που πρωταγωνιστεί στην Μπενφίκα, ο Μήτρογλου, ο Σάμαρης και πάει λέγοντας.

Η λίστα είναι ατελείωτη για τον Ολυμπιακό την ώρα που οι… υγιής δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου πουλάνε μόνο στην Αραβία ή περιπτώσεις Βράνιες που προφανώς και δεν τους διαφημίζουν.

Και η πλάκα είναι πως ακόμη και τώρα που δεν είναι στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός, υπάρχει μόνο αυτός για τις μεγάλες αγορές, για τους μεγαλομάνατζερ, για τις κορυφαίες ομάδες.

Σε αυτόν πέφτει όλη η προσοχή, γιατί ακόμη και τώρα που το πρωτάθλημα μοιράστηκε στα «συνεταιράκια» της… εξυγίανσης, ο Ολυμπιακός υπάρχει για τους ξένους.

Βλέπετε φροντίζουν και τα εκλεκτά μέλη της… συμμορίας του, όπως ο Ερνέστο αλλά και οι υπόλοιποι που αναφέρουμε παραπάνω να τον διαφημίζουν συνεχώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ