Ο Μελισσανίδης, ο Λουτσέσκου, ο Βαρέλα, ο Ιβάν και οι Μάο-Μάο

Ο Μελισσανίδης, ο Λουτσέσκου, ο Βαρέλα, ο Ιβάν και οι Μάο-Μάο

Μία ΠΑΟΚτσήδικη ματιά στα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στο δείπνο προς τους ρεπόρτερ της ομάδας του.

Πολύ ενδιαφέροντα ήταν όσα είπε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προφανώς και ήταν απαράδεκτη και καταδικαστέα η ρατσιστική αναφορά του στον Ράζβαν Λουτσέσκου και στους Ρουμάνους, αλλά συνολικά αναφέρθηκε σε πολλά θέματα λέγοντας αρκετές αλήθειες, κάνοντας ορισμένες κωλοτούμπες αλλά προσπαθώντας να περάσει και την προπαγάνδα του. Λογικό.

Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα για την ΑΕΚ είναι ότι δε θα βάλει λεφτά από την τσέπη του. Το είπε με όλους τους τρόπους και τόνισε ότι αν η ομάδα βγάζει 100 θα μπορεί να ξοδεύει τα 99. Τελεία.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το ρατσιστικό παραλήρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη σε βάρος του Ράζβαν Λουτσέσκου και τους Ρουμάνους. Χωρίς ντροπή ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε: «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα. Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους…».

Κάποιοι πήγαν να θάψουν τις ρατσιστικές ατάκες, αλλά τελικά αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Μελισσανίδης πήγε να πει μια εξυπνάδα και έχει ξεσηκώσει διπλωματικό επεισόδιο με τη Ρουμανία.

Το παράδοξο είναι ότι με εξαίρεση τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι (μαζί και οι ντεμέκ αντικειμενικοί) το έχουν κάνει «αβαβά» το θέμα. Οι δήθεν αντικειμενικοί που κράζουν μόνιμα μόνο τον ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία, τώρα έχουν σιωπήσει…

Ο Μελισσανίδης είναι όμως ο πρώτος ίσως ΑΕΚτσής που έφτασε σε σημείο να παραδεχθεί έστω και κατά το 50% ότι η περσινή φάση με τον Βαρέλα στην Τούμπα μπορεί να ήταν και κανονικό γκολ! «Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση του Βαρέλα. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφσάιντ. Ήταν 50-50», είπε.

Εδώ και πάνω από έναν χρόνο, παρότι έχουν γίνει δεκάδες ανάλογες φάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που δικαιώνουν τον ΠΑΟΚ (ότι ήταν καθαρό του γκολ του Βαρέλα), κανείς στην ΑΕΚ δεν έχει παραδεχθεί ότι όντως έπρεπε να μετρήσει εκείνο το τέρμα. Μόνο ο Μελισσανίδης δείχνει να έχει πραγματική αμφιβολία μιλώντας για 50-50 και εκθέτοντας όλους τους άλλους που με παρωπίδες επιμένουν λανθασμένα ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Είπε και κάτι ακόμη για εκείνο το ματς της Τούμπας: «Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του;». Να άλλη μια παραδοχή. Εμείς λέμε ότι το πρωτάθλημα το έκλεψε η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ το αρνείται αυτό. Αλλά έρχεται ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να πει κάτι ακόμη: «Ο ΠΑΟΚ το έχασε μόνος του!». Η αλήθεια είναι ότι μόνο όπως έγιναν πέρυσι τα πράγματα (με το θέατρο του Γκαρθία και την δήθεν τρομοκράτηση των παικτών της ΑΕΚ και τη νίκη της σε ένα ματς που έχανε στα δικαστήρια) μπορούσε να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα (με ένα θέατρο και μια δικαστική κλοπή…).

«Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφσάιντ», είπε για τον Βόλο. Κάθε χρόνος που περνάει προστίθεται μάλλον και ένα μέτρο. Όντως ο Ενρίκε ήταν οφσάιντ αλλά η φάση ήταν δύσκολη και οριακή με την ανάποδη κίνηση των παικτών. Ξεχνάει όμως ο κ. Μελισσανίδης ότι στην αρχή της ίδιας φάσης, υπάρχει καθαρό πέναλτι πάνω στον Κρέσπο από τον Σιμόες, ο οποίος τον τράβηξε και τον έριξε κάτω, χωρίς να δώσει τίποτα ο Κομίνης.

Μιλάμε για έναν από τους πιο τραγικούς και απαράδεκτους Έλληνες διαιτητές των τελευταίων χρόνων, ο οποίος τίναξε στον αέρα το περσινό πρωτάθλημα με τη στάση του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και φέτος έδωσε στα μπαράζ παραμονής στη Super League ένα από πιο αστεία και ανύπαρκτα πέναλτι που έχουν δοθεί ποτέ, υπέρ του ΟΦΗ, που τελικά κέρδισε με 3-2 τον Πλατανιά και έμεινε στη μεγάλη κατηγορία.

Η κωλοτούμπα στα όσα είπε ο Μελισσανίδης ήταν για την ατάκα περί «Μάο-Μάο» που ξεστόμισε πέρυσι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. «Δεν είπα Μάο – Μάο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάο – Μάο είναι το σύστημα που δεν έβγαζε 40 μέρες απόφαση…», τόνισε και θύμισε τον συνονόματό του, τον Ιωάννη Μελισσανίδη…

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα είπε: «Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη διαιτησία. Αυτό που έγινε με τον Περέιρα, όμως, το κυνηγάμε και θα το φτάσουμε νομικά μέχρι τέλους». Αφού δήθεν δεν ασχολείται η ΑΕΚ με τη διαιτησία, γιατί κυνηγάει το θέμα του Περέιρα;

«Πριν χρόνια σας έλεγα ότι θα καθαρίσουμε την ΕΠΟ, όπως και τη διαιτησία. Γίνονται λάθη, αλλά δεν είναι κάτι στημένο. Λάθη γίνονται και λάθη θα γίνονται», πρόσθεσε αυτός που δεν ασχολείται με τη διαιτησία…

Και γιατί πήγε και συναντήθηκε με τον Περέιρα πριν τον τελικό, αφού δεν ασχολείται με τη διαιτησία; «Πήγα στον Περέιρα και του τα είπα και ότι αν δεν τα διορθώσει θα επικηρυχθεί. Και θα τον επικηρύξει η ΑΕΚ». Εδώ σαν να χοντραίνει λίγο το πράγμα, δε συμφωνείτε; Η ΑΕΚ απειλεί να επικηρύξει τον Περέιρα! Φαντάζεστε τι θα γράφονταν και τι θα λέγονταν αν έλεγε κάτι τέτοιο ο Σαββίδης;

Κλείνοντας σε ερώτηση που έγινε στον Μελισσανίδη για τον Ιβάν Σαββίδη και αν μιλάει πλέον μαζί του είπε: «Γιατί να μιλάω με τον Σαββίδη; Δεν έχω κακία για τον ΠΑΟΚ και για τον Σαββίδη. Εγώ κοιτάω μόνο την ΑΕΚ. Τέλος. Όταν λένε κάποιοι ότι είχα αδελφικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, είναι αφελές. Κάναμε μια συμμαχία για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Ο θάνατός σου η ζωή μου θα είναι. Έφυγαν οι γκρανκάσες από την ΕΠΟ και έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Και πάλι θέλει προσπάθεια, έχουμε δρόμο ακόμα…».

Αυτά λέει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ξέρετε τι έχει πει από πέρυσι για τον Μελισσανίδη; «Δεν περίμενα τέτοια πισώπλατη μαχαιριά από Πόντιο. Αλλά επειδή είμαι κι εγώ Πόντιος, δεν ξεχνώ και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτό που έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ