Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος

Με επεισόδια συνοδεύτηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με το ΓΕΛ Ζαχάρως στο Στάδιο Πύργου.

Από επεισόδια στιγματίστηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με το ΓΕΛ Ζαχάρως στο Στάδιο Πύργου.

Πιο αναλυτικά, οι μαθητές των δυο σχολείων, μαζί με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους ενεπλάκησαν μεταξύ τους, με την βοήθεια εξωσχολικών, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία του Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ο οποίος βρισκόταν εκεί που εξελίχθηκαν τα γεγονότα και είναι γιατρός αλλά και γνωστός φωτογράφος αθλητικών γεγονότων.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η διοργάνωση, με γνωμονα χρόνων τόσων και τόσων επεισοδιων, ηθελε επισταμένη παρακολούθηση. Υπήρξαν υβριστικα συνθήματα, κροτιδες, αναπληρωματικοι που πηγαινοέρχονταν στην εξεδρα, χωρις καν σύσταση-παρατήρηση! Ας το εκοβαν εκει. Ας διακοπτόταν!

Στο ημίχρονο υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση γυμναστή-προπονητή, με κάποιους φιλάθλους-μαθητές. Οσο περνούσε η ώρα, η ένταση του ματς, τα «γαλλικά» που ανταλάσσονταν, και στη συνέχεια το γκολ κι οι αποβολες, όπλισαν χερια σε παραβατικές συμπεριφορές και πλέον, τιποτα και κανένας δεν μπορούσε να τα σταματησει!

Ο παρατηρητής αγωνα, αν διέκρινα σωστά κάποια στιγμη δέχτηκε υβριστική συμπεριφορα σε συστασεις που έκανε στον παγκο της μιας ομαδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ