«Στο… χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση επί της Σπαρτάκ»

«Στο… χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση επί της Σπαρτάκ»

Ο Φιλώτας Πέλλιος θεωρεί ότι από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η πρόκριση στα ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Φιλώτας Πέλλιος μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και για άλλα θέματα του Δικέφαλο.

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση Βέρνμπλουμ: «Είδε μία Θεσσαλονίκη πανέμορφη (σ.σ. η σύζυγος του Βέρνμπλουμ) και τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Δηλαδή που θα ήθελε να μείνει; Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ είναι να τον απορρίψει τον παίκτη. Εκτός κι αν έρθει μόνος του χωρίς τη γυναίκα του. Θεωρώ ότι στην… πιάτσα κυκλοφορούν παρόμοιοι παίκτες με λιγότερα χρήματα. Ήρθε σε μία Θεσσαλονίκη που είδε ήλιο από μία πόλη που δεν έβλεπε ήλιο. Και… απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΟΚ για λόγους κατοικίας… Αν απαντήσει θετικά, θα μπει στο γήπεδο και θα τον γιουχάρει ο κόσμος».

Για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα είπε: «Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Αν μπει όπως μπήκε μέσα στη Βασιλεία, η Σπαρτάκ είναι χαμένη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει από το πρώτο λεπτό να πάρει το παιχνίδι στην κατοχή του».

Για την εμφάνιση του Χατσερίντι στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία: «Είναι ένα πολύ δυνατό παλικάρι και δεν έκανε κανένα λάθος. Κάλυψε λόγω εμπειρίας τα όποια προβλήματα και ήταν σωστός σε όλα του. Βέβαια, κανένας παίκτης δεν μπορεί να τα έχει όλα. Πάντως, ξέρει να τοποθετηθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλες τις φάσεις, όπως σε ένα φάουλ, σε ένα κόρνερ».

Για τη θέση του αριστερού μπακ κόντρα στη Σπαρτάκ, με δεδομένη την απουσία του Βιεϊρίνια: «Του Κρέσπο του λείπουν η ταχύτητα και οι διεισδύσεις όταν αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Όμως και πάλι αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να φανταστώ τον Λημνιό ως αριστερό μπακ. Δε θεωρώ ότι μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση».

Για την παρουσία της ομάδας στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία: «Αυτό που μου άρεσε κόντρα στη Βασιλεία ήταν η τακτική της ομάδας. Τακτικά δεν άφηνε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Έτσι προέκυψε και το τελικό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να είναι και 0-4 ή 0-5. Αυτό θέλω να δω και στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ