Με Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός

Με Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός

Η δευτεραθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον περάσει τη Βικτόρια Πλζεν.

Μία από τις πιο δύσκολες (αν όχι την πιο δύσκολη) κληρώσεις είχε ο Ολυμπιακός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον περάσουν τη Βικτόρια Πλζεν, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη δευτεραθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ.

Οι Τούρκοι, η αγαπημένη ομάδα του Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχασαν το περσινό πρωτάθλημα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς έως και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκονταν στην κορυφή, πάνω από τη Γαλατασαράι.

Το πρώτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό (ή την Πλζεν) θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και ο επαναληπτικός στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη πρόκληση και μια (ακόμη) πολύ δύσκολη κλήρωση. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι γνώριζαν εξ αρχής ότι για να φτάσουν έως τους ομίλους του Champions League θα έπρεπε να αποκλείσουν σημαντικές και πολύ ισχυρές ομάδες.

Τώρα πρέπει να περάσουν με επιτυχία το επίσης υψηλό εμπόδιο της Πλζεν και εν συνεχεία να ασχοληθούν με την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ, που έχει μεγάλες βλέψεις και τη φετινή σεζόν.

Τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα διεξαχθουν 6/7 Αυγούστου και 13 Αυγούστου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Ολυμπιακός ή Πλζεν – Μπασακσεχίρ
Αϊντχόφεν ή Βασιλεία – ΛΑΣΚ
Μπριζ – Ντινάμο Κιέβου
Κρασνοντάρ – Πόρτο

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1153250036639313920

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ