Ηρακλής: Βαρύ το κλίμα για τον Ελευθερόπουλο, σήμερα το ραντεβού με τη διοίκηση

Ηρακλής: Βαρύ το κλίμα για τον Ελευθερόπουλο, σήμερα το ραντεβού με τη διοίκηση

Δεν αποκλείεται οι δρόμοι του νεαρού τεχνικού με την κυανόλευκη ΠΑΕ να χωρίσουν...

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Ηρακλή μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμαςμ με 2-0. Ο Γηραιός αδυνατεί να βρει τον δρόμο του και όσο περνούν οι αγωνιστικές ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα ολοένα και απομακρύνεται.

Το αρνητικό κλίμα επιβάρυναν και οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το παιχνίδι, με τις οποίες «άδειαζε» τους διοικούντες σχετικά με τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ηρακλή του χρεώνουν ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση από τότε που την έχει αναλάβει, αλλά και ότι με τις δηλώσεις που έκανε τους εξέθεσε.

Ετσι δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να οδηγηθούν ακόμη και σε διαζύγιο, κάτι το οποίο μένει να φανεί από τη συνάντηση που είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ακόμη και σήμερα (Κυριακή 16/12). Ο νεαρός τεχνικός θα τα πει με τον Τομ Παπαδόπουλο και από την κουβέντα που θα έχουν θα φανεί αν ο Γηραιός πάει και σε νέα αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα τόσο σύντομα μετά τη φυγή του Αλέκου Βοσνιάδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ