Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τη νίκη της Λαμίας (1-0) επί του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των 16. Κανένας από τους 4 μεγάλους δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η Λαμία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Παναθηναϊκού, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, κανένας από τους 4 μεγάλους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους αντιπάλους του, παρά τις φαινομενικά εύκολα κληρώσεις που είχαν.

Την Τρίτη (8/1) στους Ζωσιμάδες, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και όλα θα κριθούν στο επόμενο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Την έκπληξη αυτών των 8 πρώτων αγώνων πέτυχε η Παναχαϊκή που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 2-1 και θα πάει για το θαύμα στην Τούμπα.

Στα Πηγάδια, ο Ολυμπιακός σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα κόντρα στην Ξάνθη, βλέποντας το δοκάρι να σταματάει δύο φορές τις προσπάθειες των παικτών του.

Την Τετάρτη (9/1), ο Ατρόμητος με έναν εκπληκτικό Ευθύμη Κουλούρη επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, «κλείνοντας» ουσιαστικά εισιτήριο από τώρα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε ένα φοβερό ματς στη Λάρισα, η ΑΕΛ πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας τη νίκη με 3-2.

Στα Χανιά η ΑΕΚ έδειχνε έστω και με το φτωχό 1-0 θα έφτανε στη νίκη, ωστόσο ο Κισσαμικός ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις.

Εργοτέλης και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο κρητικό ντέρμπι και το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα κριθεί στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίτη 8/1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-1
Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ 2-1
Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0
Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1

Τετάρτη 9/1

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητο 0-3
Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης 3-2
Κισσαμικός – ΑΕΚ 1-1

Πέμπτη 10/1
Λαμία – Παναθηναϊκός 1-0

Οι επαναληπτικοί
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή
Ολυμπιακός – Ξάνθη
ΟΦΗ – Εργοτέλης
Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης
Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα
ΑΕΚ – Κισσαμικός
Παναθηναϊκός – Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ