Ξαναψωνίζει από το… πανέρι ο Αλαφούζος

Ξαναψωνίζει από το… πανέρι ο Αλαφούζος

Ο 31χρονος Πορτογάλος γυρολόγος Λίκα απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την... ενίσχυση του ρόστερ.

Ώρες-ώρες, είναι να απορείς με τις επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού… Του Τσάβι Ρόκα εν προκειμένω, ο οποίος έχει αναλάβει εν λευκώ τη διαχείριση από τον Γιάννη Αλαφούζο. Έχει τα κλειδιά του μαγαζιού, στην καθομιλουμένη…

Στον Ρόκα πιστώνεται η απόκτηση του Αϊτόρ και η επικείμενη επιστροφή του Βιγιαφάνιες. Αλλά, κάπου εδώ αρχίζουν τα παράξενα… Ο Ρόκα ασχολείται με έναν ποδοσφαιριστή από το… πανέρι, που θυμίζει… Ούφε Μπεκ για διαφορετικούς λόγους.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η «διαρροή» της είδησης περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Λίκα της Μπελενένσες; Έναν εξτρέμ στην ηλικία των 31 ετών, ο οποίος κάποτε είχε τις προδιαγραφές για καριέρα, αλλά ουδέποτε δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ναι, ο Πορτογάλος επιθετικός προέρχεται από μία αξιοπρεπή σεζόν στην πατρίδα του. Με τη Μπελενένσες φέτος έχει παίξει 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ. Δεν τα λες και άσχημα νούμερα.

Ωστόσο, ο Λίκα λείπει από τον Παναθηναϊκό; Ένας γυρολόγος, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν από μία ντουζίνα ομάδες και σε καμία δεν εξελίχτηκε σε σημείο αναφοράς. Τι περισσότερο θα προσφέρει ο Λίκα στον Παναθηναϊκό από έναν νεαρό ή γιατί να περιορίσει τον χρόνο του Χατζηγιοβάνη;

Αφού ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το σπορ, ας αφιερώσει και λίγο χρόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Καλές οι… συμμαχίες με εκείνους που τον… έσφαξαν με το… μπαμπάκι και θα το ξανακάνουν όταν χρειαστεί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υπερβολικά μεγάλο μέγεθος για να συνδέεται με τον Λίκα και τον κάθε Λίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ