ΟΦΗ: Η αποστολή για τον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Σωτηρίου θα υποβληθεί την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα του.

Η προετοιμασία τον ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/7) με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Εκτός από τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος έκανε θεραπεία, ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και παιχνίδια κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους.

Στο τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs, στην οποία περιλαμβάνονται οι: Δερμιτζάκης, Whalley, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Sakor, Victor, Vaz, Nabi, Semedo,, Νοικοκυράκης.

Εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης οι τιμωρημένοι Neira, Figueiredo, καθώς και οι Μεγιάδο, Μάνος, Μίγγος.

Στο μεταξύ, την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Παρασκευή (17/7) ο Δημήτρης Σωτηρίου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των Κρητικών θα αρχίσει άμεσα θεραπεία, με σκοπό να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ